Gombócos káposzta

gombócos káposzta

A gombócos káposzta egy karácsonyi étel, szalonnával, savanyú káposztával, darált hússal, főtt rizzsel és finom fűszerekkel.

Sokban hasonlít az elkészítése a töltött káposztához. A különbség csupán az, hogy a darált húsból készült masszát … Megnézem a receptet

Töltött káposzta

Töltött káposzta

A töltött káposzta egy jellegzetes karácsonyi étel, szalonnával, savanyú káposztával, darált hússal, főtt rizzsel és finom fűszerekkel.

Sokféle változata van, függően az ízesítéstől és a felhasznált darálthús minőségétől. Az viszont biztos, hogy nem ez … Megnézem a receptet

Csirkemell pörkölt

csirkemell pörkölt

A csirkemell pörkölt egy könnyű és ízletes étel, mely nem annyira zsíros, mint a sertésből vagy a marhából készített változata.

Igazából pár hozzávalóból egy óra alatt bármikor elkészíthető ez az ízletes és könnyű, mégis … Megnézem a receptet

Párolt lilakáposzta

Párolt lilakáposzta

A párolt lilakáposzta a sülthúsok nagyszerű kiegészítője, melyet zömmel krumpli mellé szokás adni második köretként. De nagyszerű íze révén önmagában is megállja a helyét.

Arról nem is beszélve, hogy az nagyszerű íze mellet tele … Megnézem a receptet

Gulyásleves

gulyásleves

A gulyásleves egy népszerű, húsos-zöldséges étel, köménymaggal és fokhagymával. Az év bármely részében igazán jó, laktató egytálétel.

Tele van fehérjével, rostokkal, vitaminokkal és némi zsiradékkal, hogy az egész szervezetünket táplálhassa. S ha pluszban még … Megnézem a receptet

Tojásleves

tojásleves

A tojásleves egy nagyon egyszerű leves, mely az év minden szakaszában elkészíthető, ha gyors és tartalmas levesre vágyunk.

Szinte elrontani sem lehet, s egyedi ízének köszönhetően szinte bárkinek jó szívvel ajánlható.

Először megnézzük, hogyan … Megnézem a receptet

Mészáros leves

mészáros leves

A mészáros leves egy darált sertéshúsból készült gulyásleves finom zöldségekkel, hagymával, babérlevéllel és tésztával.

A hús és a borsó révén kiváló fehérjeforrás, a zöldségek révén ásványi anyagokban is gazdag, s a tészta és a … Megnézem a receptet

Palócleves (sertéshúsból)

palócleves

A palócleves sertéshúsból, babból, krumpliból, répából készült étel hagymával és fokhagymával. Kicsit édes, kicsit kesernyés, s telis-tele van értékes tápanyagokkal.

A hús és a bab révén nagyszerű fehérjeforrás, a zöldségek révén tele van rostokkal, … Megnézem a receptet

Lencsegulyás

lencsegulyás

A lencsegulyás egy tartalmas étel. Lencse, zöldség, marhahús és a csipetke révén önmagában is elegendő lehet egy tartalmas ételhez.

Ami kifejezetten szilveszter után lehet hasznos, mert nem kell egy több fogásos menüt varázsolnunk újév … Megnézem a receptet

Rakott savanyú káposzta

A rakott savanyú káposzta a rizs, a savanyú káposzta és a sült darálthús ízvilágából jön létre. Igazi csemege a mindennapokban.

Már persze csak akkor, ha hajlandóak vagyunk rászánni az időt és az energiát, hogy … Megnézem a receptet