A csirkemellet felszeljük vékony szeletekre, majd sóval és borssal bedörzsöljük a szeletek mind a két oldalát.Ezután a szeleteket kevés olívaolajjal serpenyőbe tesszük, s fehéredésig sütjük. Hogy rendesen átsüljön, a szeleteket párszor sütés közben megforgatjuk egy sütőlapáttal, hogy a hő mind a két oldalát érje a húsnak.Ezután a vajat egy lábasban megmelegítjük, rászórjuk a lisztet, majd világosra pirítjuk. Ezután hozzáöntjük a tejet, és kb. 5 percig kevergetve híg besamel mártást készítünk.A híg besamelhez a lereszelt sajt felét hozzákeverjük a tojássárgájával együtt. Sóval, borssal, szerecsendióval és egy kevés tejföllel ízesítjük.A kihűlt csirkemell szeleteket kivajazott és prézlivel meghintett sütőedénybe tesszük, és elosztjuk rajta a mártást.A tetejére rátesszük a reszelt sajt második felét, majd előmelegített sütőben 30-40 percig pirulásig sütjük.A csőben sült csirkemell hozzávalóinak pontos mennyiségeihez, a recept részletes leírásához, és hozzá kapcsolódó gyakorlatias tippekhez görgess tovább!