A kuszkusz salátához forraljuk fel a vizet, s sózzuk meg, hogy kellemesen sós legyen. A boltokban kapható előfőzött kuszkuszt keverjük hozzá, majd az egészet fedjük le. 10 perc alatt meg fog puhulni.Közben a lilahagymát vágjuk nagyon apróra, tegyük hozzá az ecet, az olívaolajat, a sót és az őrölt borsot. Hagyjuk állni, amíg a többi hozzávalót előkészítjük, hogy a hagyma íze lágyabb legyen.Majd apróra összevágjuk az uborkát, a paradicsomot, a kaliforniai paprikát, a petrezselymet és az olívabogyót.S végül külön összevágjuk a fetasajtot is.Amikor a kuszkusz megpuhult, villával fellazítjuk. Hozzáadjuk a hagymás öntetet, és a felaprított zöldségeket, s az egészet alaposan összekeverjük.Végül a felkockázott fetasajtot egyenletesen szétoszlatjuk a saláta tetején, s pár órára hűtőbe tesszük, hogy a saláta ízei összeérjenek.A kuszkusz saláta hozzávalóinak pontos mennyiségeihez, a recept részletes leírásához, és hozzá kapcsolódó gyakorlatias tippekhez görgess tovább!
A kuszkusz salátához mérjük ki a vizet, adjunk hozzá annyi sót, hogy kellemesen sós íze legyen. Majd forraljuk fel.
A mikor a víz felforrt, a boltokban kapható előfőzött kuszkuszt keverjük hozzá.Majd az egészet fedjük le, s 10 perc alatt hagyjuk megpuhulni.
Amíg a víz felforr, a lilahagymát vágjuk nagyon apróra.
Majd keverjük össze az ecet, az olívaolajat, a sót és az őrölt borsot. Végül az öntethez keverjük hozzá a lilahagymát, s hagyjuk picit állni, hogy a hagyma íze lágyabb legyen a salátában.
Miután a kuszkuszt leforráztuk, apróra összevágjuk az uborkát, a paradicsomot, a kaliforniai paprikát, a petrezselymet és az olívabogyót.
S végül egy külön tányéron összevágjuk a fetasajtot is.
A kuszkusz saláta összeállítása
Amikor a kuszkusz megpuhult, villával fellazítjuk, hogy szemekre essen szét.
Majd hozzáadjuk a hagymás öntetet, és a felaprított zöldségeket, s az egészet alaposan összekeverjük.(A fetasajtot direktbe ne keverjük hozzá a salátához, mert a feta sajt túl lágy, s a keverés közben széteshet, elkenődhet.)
A végén a felkockázott fetasajtot egyenletesen szétoszlatjuk a saláta tetején, s pár órára hűtőbe tesszük, hogy a saláta ízei összeérjenek.