A coleslowhoz lereszeljük vagy apró csíkokra vágjuk a káposztát, a sárgarépát és a vöröshagymát.Jól megsózzuk és megborsozzuk, s az egészet összekeverjük, hogy egyenletesen elkeveredjenek.Egy külön tálban összekeverjük a a tejfölt, a majonézt és a mustárt, hozzákeverve a mézet és a kifacsart citromot.Majd az egészet hozzáadjuk a káposztás-hagymás-sárgarépás elegyhez, s pár órára betesszük a hűtőbe, hogy az egész összeérjenAz amerikai káposztasaláta hozzávalóinak pontos mennyiségeihez, a recept részletes leírásához, és hozzá kapcsolódó gyakorlatias tippekhez görgess tovább!
Egy tálba lereszeljük vagy apró csíkokra vágjuk a káposztát, a sárgarépát és a vöröshagymát.
A felaprított káposztát, répás és hagymát jól megsózzuk és megborsozzuk, s az egészet összekeverjük, hogy egyenletesen elkeveredjenek.(Minimális levet fog engedni, de az nem baj.)
Egy külön tálban összekeverjük a a tejfölt, a majonézt és a mustárt, hozzákeverve a mézet és a kifacsart citrom levét.
Majd ezt a tartár mártás jellegű keveréket hozzáadjuk a káposztás-hagymás-sárgarépás elegyhez.Jó alaposan összekeverjük az egészet, s pár órára betesszük a hűtőbe, hogy az egész összeérjen.