A tojásokat keményre főzzük, majd hagyjuk kihűlni. Ezután megpucoljuk őket, hosszában ketté vágjuk, s a sárgáját egy kis tálba kikanalazzuk és villával összetörjük.Közben a vajat habosra kikeverjük, hozzáadjuk a villával összetört tojássárgáját, s alaposan összekeverjük őket.Majd a készülő krémhez hozzáadjuk a majonézt, a mustárt, a fehérborsot, és a sót, s az egészet alaposan összekeverjük.A kész masszát visszakanalazzuk a félbe vágott tojások üregébe, majd egy tálba tesszük őket egymás mellé.2-3 órára hűtőbe tesszük, hogy a krém összetevőinek ízei összeérjenek.Franciasalátával tálaljuk.A kaszinótojás hozzávalóinak pontos mennyiségeihez, a recept részletes leírásához, és hozzá kapcsolódó gyakorlatias tippekhez görgess tovább!
A tojásokat megmossuk, hideg vízben feltesszük főni egy kanál sót hozzátéve a főzővízhez.Cél, hogy kemény főtt tojást kapjunk a végén, amihez a forrástól számítva 10 percig kell főzni a tojásokat.
Amikor a tojások megfőttek, hagyjuk kihűlni. A kihűlt tojásokat megpucoljuk, hosszában ketté vágjuk. A sárgáját egy kis tálba kikanalazzuk és villával összetörjük.
Közben a vajat habosra kikeverjük, hozzáadjuk a villával összetört tojássárgáját, s alaposan összekeverjük őket.
A készülő krémhez hozzáadjuk a majonézt, a mustárt, a fehérborsot, és a sót, s az egészet alaposan összekeverjük.Cél, hogy egy homogén masszát kapjunk.
A kész masszát visszakanalazzuk a félbe vágott tojások üregébe. A massza kicsit lógjon ki a tojásból, hogy az összes massza rákerülhessen a tojásokra.
A megtöltött tojásokat egy tálra tesszük. A tetejüket megszórhatjuk kevés fűszerpaprikával, s esetleg díszíthetjük friss petrezselyemzölddel.
Amikor elkészültünk a töltéssel, az egészet 2-3 órára hűtőbe tesszük, hogy a krém összetevőinek ízei összeérjenek.