A paradicsomsaláta öntetéhez keverjük bele a porcukrot, az ecetet, sót és borsot.A megmosott paradicsomokat vágjuk fel karikákra, majd helyezzük salátástálba.A finomra összevágott lilahagymát egyenletesen terítsük el a paradicsomon, majd az egészhez adjuk hozzá a salátaöntet.Végül az egészet locsoljuk meg az olívaolajjal, fedjük le, s 2-3 órára tegyük be hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek.A paradicsomsaláta hozzávalóinak pontos mennyiségeihez, a recept részletes leírásához, és hozzá kapcsolódó gyakorlatias tippekhez görgess tovább!
A paradicsomsaláta öntetéhez keverjük bele a porcukrot, az ecetet, sót és borsot.
A megmosott paradicsomokat vágjuk fel karikákra, majd helyezzük salátástálba.Ügyeljünk arra, hogy éles késsel végezzük a darabolást, hogy a paradicsom belső szerkezete egyben maradjon.
A lilahagymát megpucoljuk, s finomra összevágjuk. Majd egyenletesen elterítsük a paradicsom tetején.
Ezután a tálba beleöntjük a a salátalevet úgy, hogy a lé ellepje az összes paradicsomot és a lilahagyma darabokat is.
Végül az egészet meglocsoljuk olívaolajjal, s lefedjük Végül 2-3 órára tegyük be hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek.
Tálaláskor szedjük ki a salátát kisebb tálkákba, s szórjuk meg a tetejüket apróra vágott petrezselyemmel.