A roston sült csirkemellhez a csirkemell filéket először megmossuk és szárazra töröljük.Ezután a fél csirkemelleket hosszában kettévágjuk, a szeletek mindkét oldalát megsózzuk s megborsozzuk. Majd egy megpucolt fokhagymát áttörve a csirkemell szeletek minden oldalát picit bekenjük vele. Majd után a csirkemell szeletek mind a két oldalát megszórjuk pirospaprikával és a majoránnával.A csirkemell szeletek kisütéséhez melegítsünk fel olívaolajat egy serpenyőben közepes lángon, majd tegyük a szeleteket a serpenyőbe. Időnként megmozgatva a csirkemell szeleteket alaposan átsütjük, mindkét oldalán kb. 4-6 sütve (amíg rendesen át nem sül a hús).A roston sült csirkemell hozzávalóinak pontos mennyiségeihez, a recept részletes leírásához, valamint a hozzá kapcsolódó gyakorlatias tippekhez görgess tovább!