Fasírt receptek

fasírtFinom fasírt receptek Csirkéből, pulykából, sertésből, marhából, vagy leveles zöldségekből. Hagymával, zsömlével, fűszerekkel jól átsütve.

Megadva a receptek elkészítésének pontos lépéseit, és az hozzávalók mennyiségeit.

Neked és a szeretteidnek.

Legújabb fasírt receptek:

Fasírt készítése sertéshúsból

fasírt

Egyszerű fasírt recept hagymával, fokhagymával, zsemlével, tojással és majoránnával, az elkészítés részletes leírásával.

Ugyan maga a recept egyszerű, de van pár olyan apró fogás, amire érdemes odafigyelni, hogy a belseje is rendesen átsüljön, s a külseje se égjen meg.

Megnézem a Receptet Fasírt készítése sertéshúsból

Stefánia szelet

Stefánia szelet

Stefánia szelet recept hagymával, fokhagymával, darálthússal, zsemlével, majoránnával és főtt tojással, az elkészítés részletes leírásával.

Egy könnyen és gyorsan elkészíthető egytálétel. Melegen különböző köretekkel tálalhatjuk, míg hidegen kenyérrel vagy zsömlével finom. A sütés során keletkező pecsenyezsír pedig kenyérre kenve nagyszerű tízórai.

Megnézem a Receptet Stefánia szelet

Kolbásszal töltött fasírt

töltött fasírt

Kolbásszal töltött fasírt recept zsemlével, tojással, hagymával, fokhagymával és tarkaborssal, az elkészítés részletes leírásával.

Mely egy  könnyen és gyorsan elkészíthető egytálétel, egy fasírt masszával körbevett kolbász jól megsütve.

Megnézem a Receptet Kolbásszal töltött fasírt

Pulykafasírt

pulykafasírt

A pulykafasírt recept zsemlével, tojással, hagymával, fokhagymával, sóval és borssal, az elkészítés részletes leírásával.

Mely nagyon hasonlít a sertésből készült fasírthoz, habár a pulykacomb tulajdonságai miatt a recept arányai picit eltérnek.

Megnézem a Receptet Pulykafasírt

Hamburger húspogácsa házilag

hamburger húspogácsa

Hamburger húspogácsa recept a hozzávalók pontos mennyiségeivel és az elkészítés részletes leírásával.

Csupán pár egyszerű lépésre kell odafigyelni, hogy a végeredmény ízletes, zaftos és megfelelő állagú legyen. De az ördög, mint látni fogjuk, az apró részletekben rejlik.

Megnézem a Receptet Hamburger húspogácsa házilag

Egybefasírt

egybefasírt

Egybefasírt recept hagymával, fokhagymával, zsemlével, tojással, tarka borssal, majoránnával, az elkészítés részletes leírásával.

Sokféle változata létezik, függően a fűszerezésétől és a felhasznált darálthús minőségétől, aminek a részleteit az alaprecept után vesszük majd sorra.

Megnézem a Receptet Egybefasírt