Tárkonyos csirkeleves recept csirkeaprólékból, hagymával, fokhagymával, zöldségekkel és tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.
Nokedli (galuska) tartalmú receptek
Finom nokedli tartalmú receptek neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyben az nokedli tartalmasabbá teszi az ételeket.
A következő receptek nokedli (galuska) felhasználásával készülnek, amik elkészítéséhez pontos mennyiségeket és részletes leírásokat találhatsz, ha lejjebb görgetsz.
Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet galuska, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.
Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!
Legújabb nokedlit (galuskát) tartalmazó ételek:
Tejszínes-tárkonyos csirkeraguleves
Tejszínes-tárkonyos csirkeraguleves recept hagymával, fokhagymával, sárgarépával, zellerrel, az elkészítés részletes leírásával.
Tárkonyos sertésraguleves
Tárkonyos sertésraguleves recept hagymával, fokhagymával, sárgarépával, zellerrel, tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.
Tárkonyos pulykaraguleves
Tárkonyos pulykaraguleves recept hagymával, fokhagymával, sárgarépával, zellerrel, tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.
Tárkonyos csirkeraguleves
Tárkonyos csirkeraguleves recept hagymával, fokhagymával, sárgarépával, zellerrel, tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.
Tárkonyos gombaleves
Tárkonyos gombaleves recept sóval, borssal, fehér- és sárgarépával, petrezselyemmel és tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.
Spárgaleves
Spárgaleves recept sárgarépával, fehérrépával, petrezselyemzölddel, vajjal és nokedlivel, az elkészítés részletes leírásával.
Gombaleves
Könnyed gombaleves recept vöröshagymával, sárgarépával, fehérrépával, krumplival és tejföllel az elkészítés részletes leírásával.
Könnyű karalábéleves
Könnyű karalábéleves recept sárgarépával, fehérrépával, vöröshagymával, petrezselyemmel, kevés cukorral, az elkészítés részletes leírásával.
Gombapörkölt
Gombapörkölt recept hagymával, paprikával, paradicsommal, sóval, borssal, tejföllel és majoránnával, az elkészítés részletes leírásával.