Paradicsomleves betűtésztával?

paradicsomleves

A paradicsomleves az egyik legkönnyebben elkészíthető leves, melyet a menzán rendszerint betűtésztával adtak. Ami, ha ügyesek vagyunk, finom is lehet.

A dolog trükkje abban van, képesek vagyunk-e a levesben jelenlévő 4 fő ízt úgy … Megnézem a receptet

Rántott Camembert házilag

rántott Camembert

A rántott Camembert egy igazi csemege. A legtöbben vörösáfonya szósszal eszik, de tartármártással sem rossz. Igazi ünnepi étek a hétköznapok forgatagában.

Elkészíteni sem olyan nehéz, csak egy-két apró dologra kell figyelni, hogy ne folyjon … Megnézem a receptet

Fasírt készítése sertéshúsból

fasírt

A fasírt legfinomabb sertéshúsból elkészítve. Zsemlével, hagymával, tojással, némi fűszerrel, olajban kisütve. Főzelékhez, körettel, szendvicsbe töltve, vagy csak úgy magában.

Ugyan maga a recept egyszerű, de van pár olyan apró fogás, amire érdemes odafigyelni, … Megnézem a receptet

Stefánia szelet

Stefánia szelet

A Stefánia szelet gyakorlatilag egy olyan egybefasírt, melynek a belsejébe főtt tojásokat sütünk bele. Egy könnyen és gyorsan elkészíthető egytálétel.

Melegen különböző köretekkel tálalhatjuk, míg hidegen kenyérrel vagy zsömlével finom. A sütés során keletkező … Megnézem a receptet

Kolbásszal töltött fasírt

töltött fasírt

A töltött fasírt gyakorlatilag egy olyan egybefasírt, melynek a belsejébe kolbászt teszünk. Ami egy könnyen és gyorsan elkészíthető egytálétel.

Melegen különböző köretekkel tálalhatjuk, míg hidegen kenyérrel vagy zsömlével finom. A sütés során keletkező pecsenyezsír … Megnézem a receptet

Pulykafasírt

pulykafasírt

A pulykafasírt nagyon hasonlít a sertésből készült fasírthoz, habár a pulykacomb tulajdonságai miatt a recept arányai picit eltérnek.

A pulykacomb ugyanis kevésbé kötött húsféle, mint a sertéshús, ezért hamarabb megsül, s nem is kell … Megnézem a receptet

Székelykáposzta

székelykáposzta

A székelykáposzta egy finom káposztás-húsos étel, hagymával, fokhagymával, köménnyel és tejfölös habarással.

Ízét a savanyú káposzta, a zsíros sertéshús és a köménymag találkozása adja meg egy finom pörkölt alapon.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen … Megnézem a receptet

Egybefasírt

egybefasírt

Az egybefasírt egy könnyen és gyorsan összeállítható és kisüthető egytálétel. Melegen körettel, hidegen kenyérrel vagy zsömlével is finom.

Sokféle változata létezik, függően a fűszerezésétől és a felhasznált darálthús minőségétől, de ezek részleteit az alaprecept … Megnézem a receptet

Gombócos káposzta

gombócos káposzta

A gombócos káposzta egy karácsonyi étel, szalonnával, savanyú káposztával, darált hússal, főtt rizzsel és finom fűszerekkel.

Sokban hasonlít az elkészítése a töltött káposztához. A különbség csupán az, hogy a darált húsból készült masszát … Megnézem a receptet