Sűrített paradicsom tartalmú receptek

sűrített paradicsomFinom sűrített paradicsom tartalmú receptek a hozzávalók pontos mennyiségeivel és az elkészítés részletes leírásával. Megadva a lehetséges változatok elkészítésének módját is.

Sok nagyszerű étel, melyben a sűrített paradicsom ízesítőként tartalmasabbá teszi az ételeket. Neked és a szeretteidnek.

Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet sűrített paradicsom , még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.

Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!

Legújabb sűrített paradicsomot tartalmazó ételek:

Tarhonyás hús

tarhonyás hús

Tarhonyás hús recept, hagymával, fokhagymával, paprikával, paradicsommal, őrölt köménnyel, az elkészítés részletes leírásával.

Egy könnyen elkészíthető, finom s laktató étel, s mely önmagában is elegendő lehet egy könnyed ebédhez vagy vacsorához.

Megnézem a Receptet Tarhonyás hús

Hagymás bab gyorsan és egyszerűen

hagymás bab

Hagymás bab recept fokhagymával, paprikával, paradicsommal, őrölt köménnyel, borssal és snidlinggel, az elkészítés részletes leírásával.

Melynek a pontos, Bud Spencer-i receptje ugyan nem ismert, de Amerikában ismert és kedvelt étel. Mely pillanatok alatt elkészíthető.

Megnézem a Receptet Hagymás bab gyorsan és egyszerűen

Tárkonyos zöldbableves zöldségekkel

tárkonyos zöldbableves

Tárkonyos zöldbableves recept hagymával, sárgarépával, fehérrépával, krumplival és babérlevéllel, az elkészítés részletes leírásával.

Mely egy tápláló, laktató, finom s tartalmas leves, tele nagyszerű ízekkel, fűszerekkel és az elmaradhatatlan tárkonnyal, mely a tejföllel igazi ízeket kölcsönöz a mindennapokba.

Megnézem a Receptet Tárkonyos zöldbableves zöldségekkel

Lyoni sertésszelet

lyoni sertésszelet

A lyoni sertésszelet receptje ízletes pácba áztatott karajjal, hagymával, fehér borral és olíva olajjal, az elkészítés részletes leírásával.

Melyben a mustár és a fokhagyma ízét a paradicsompüré és a sült hagyma íze ellenpontozza.

Megnézem a Receptet Lyoni sertésszelet

Csilis bab (Chili con carne)

csilis bab

A csilis bab receptje hagymával, fokhagymával, darált hússal, kukoricával, babbal és csilivel, az elkészítés részletes leírásával.

Melyben a csípős, az édes és a kesernyés összetevők íze találkozik a zöldfűszerek sokszínű világával.

Megnézem a Receptet Csilis bab (Chili con carne)

Hagyományos brassói aprópecsenye

brassói aprópecsenye

Brassói aprópecsenye recept sertéscombból, sült krumplival, sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.

Mindezt úgy, hogy az elkészített sertéspörkölt szaftjában hagyjuk kicsit állni a kockára vágott sültkrumplit, hogy azt magába szívja.

Megnézem a Receptet Hagyományos brassói aprópecsenye

Zöldborsós csirkemell tokány

zöldborsos csirkemell tokány

Zöldborsós csirkemell tokány receptje paprikával, paradicsommal, petrezselyemmel, az elkészítés részletes leírásával.

Mivel a csirkemell és a borsó édes ízére kerül ebben az ételben a hangsúly, ezért nem készítünk hozzá egy karakteres hagymás-fűszerpaprikás pörkölt alapot. Hanem hagyjuk a fő összetevők ízét érvényesülni.

Megnézem a Receptet Zöldborsós csirkemell tokány

Erőleves gazdagon

erőleves

Erőleves recept vöröshússal, hagymával, fokhagymával, sárgarépával, fehérrépával, paradicsommal, borssal, az elkészítés részletes leírásával.

Az egyetlen titka, hogy sokféle zöldséget tegyünk bele, s hagyjuk rendesen szétfőni az alkotó elemeit. Mert ennek révén kerül bele a legtöbb tápanyag a lébe.

Megnézem a Receptet Erőleves gazdagon

Szabolcsi töltött káposzta

szabolcsi töltött káposzta

Szabolcsi töltött káposzta recept sűrített paradicsommal, hagymával, kolbásszal és kétféle káposztával, az elkészítés részletes leírásával.

Mely a klasszikus töltött káposztától érdemben eltér a paradicsomlé és az eltérő fűszerezés révén..

Megnézem a Receptet Szabolcsi töltött káposzta

Csikós tokány

csikós tokány

Csikós tokány recept szalonnával, hagymával, paprikával, paradicsommal és tejfölös habarással, az elkészítés részletes leírásával.

Az elkészítésének titka, hogy hagyjuk a húst rendesen megpuhulni, s egy gyakran használt fűszert kihagyunk, hogy a többi íz érvényesülni tudjon.

Megnézem a Receptet Csikós tokány