Tökfőzelék receptje vajas-paprikás rántással, hagymával, tejjel, tejföllel, sóval és fehérborssal az elkészítés részletes leírásával.
Tejes ételek
Finom tejes ételek neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyben a tej ízesítőként tartalmasabbá teszi az ételeket.
A következő receptek tej felhasználásával készülnek, amik elkészítéséhez pontos mennyiségeket és részletes leírásokat találhatsz, ha lejjebb görgetsz.
Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet tej, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.
Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!
Legújabb tejet tartalmazó ételek:
Tökfőzelék tejjel
Tökfőzelék receptje tejjel, vajjal, tejföllel, kaporral, hagymával, sóval és fűszerpaprikával az elkészítés részletes leírásával.
Tökfőzelék mirelitből
Tökfőzelék receptje mirelitből kaporral, hagymával, vajjal, tejjel, tejföllel, sóval és fűszerpaprikával az elkészítés részletes leírásával.
Kapros tökfőzelék
Kapros tökfőzelék receptje vajjal, hagymával, tejjel, tejföllel, sóval és fűszerpaprikával az elkészítés részletes leírásával.
Borsófőzelék rántással
Borsófőzelék recept rántással, ahol a zöldborsót puhára főzzük cukros-sós vízben, majd a végén besűrítjük egy tejjel felengedett rántással.
Egyszerű borsófőzelék
Egyszerű borsófőzelék recept, puhára főzött zöldborsóval, sóval, cukorral, rántással és tejjel, az elkészítés lépéseinek részletes leírásával.
Borsófőzelék tejjel
Borsófőzelék recept tejjel, amiben a zöldborsót puhára főzzük cukros-sós vízben, majd a végén rántással besűrítjük, amit tejjel felengedünk.
Retro zöldborsófőzelék
Retro zöldborsófőzelék recept, cukros-sós vízben puhára főzött zöldborsóval, melyet a végén tejjel felengedett rántással besűrítünk.
Borsófőzelék
Borsófőzelék recept dinsztelt borsóval, tejjel, kevés cukorral, és liszttel, az elkészítés részletes leírásával.
Zöldborsófőzelék
Zöldborsófőzelék recept, melyben a zöldborsót puhára főzzük cukros-sós vízben, majd a végén tejjel felengedett rántással besűrítjük.