Rántott Camembert házilag

rántott Camembert

A rántott Camembert egy igazi csemege. A legtöbben vörösáfonya szósszal eszik, de tartármártással sem rossz. Igazi ünnepi étek a hétköznapok forgatagában.

Elkészíteni sem olyan nehéz, csak egy-két apró dologra kell figyelni, hogy ne folyjon … Megnézem a receptet

Sajtkrémleves

sajtkrémleves

A sajtkrémleves egy istenien finom és tartalmas leves, melynek az íze a felhasznált sajtok révén könnyedén variálható, változtatható.

Elkészíthetjük akár ömlesztett sajtot is felhasználva, de az íze attól lesz igazán jó, ha minőségi sajtokat … Megnézem a receptet

 

Sajtszószos tészta

sajtszószos tészta

A sajtszószos tészta az év bármely szakaszában könnyen elkészíthető vacsora, mely laktató és finom.

Megfelelően ízletes sajtok, a fokhagyma és a csirke alaplé révén az íze mindig nagyszerű lesz.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen … Megnézem a receptet

Tojásrántotta

rántotta

A tojásrántotta az egyik legegyszerűbb ételünk. Csak egy tál kell hozzá, amiben a tojásokat felverjük, és egy serpenyő, amiben megsütjük.

A rántotta viszont nem keverendő össze az omlettel, mely egy lisztben szegény palacsintamassza megsütését … Megnézem a receptet

Besamel mártás

besamel mártás

A besamel mártás a rakott ételeknek és a sült húsoknak nagyszerű kiegészítője. Egy apró trükkel garantáltan csomómentes lesz minden helyzetben.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan elkészíteni a besamel mártást, majd megnézzük azt … Megnézem a receptet

Darált húsos rakott krumpli

darált húsos rakott krumpli

A darált húsos rakott krumpli egy könnyen elkészíthető, ízletes egytálétel. Ha tetejét leöntjük jó sok besamelmártással, igazán finom lesz.

Sokféle változata révén nem igazán lehet megunni, s nem mellékesen még laktató is. Épp ezért … Megnézem a receptet

Francia rakott krumpli

francia rakott krumpli

A francia rakott krumpli egy ízletes hagymás-krumplis étel, kakukkfűvel és fokhagymával. Mindez finom sajttal befedve, sütőben megsütve.

El lehet készíteni az eredeti recept szerint, vagy kicsit magyarosítva is: sonkával, szalonnával esetleg darálthússal.

Először megnézzük, … Megnézem a receptet

 

Zöldborsófőzelék (rántással)

zöldborsófőzelék

A zöldborsófőzelék egy kellemes nyári étel, főleg ha friss, zsenge borsóból készül. Rántással besűrítve kevés tejszínnel és petrezselyemmel.

Mindezt úgy, hogy a borsó főzőlevét felhasználjuk, s így benne maradnak az ízek a főzelékben. Ha … Megnézem a receptet