Aszalt szilvával töltött csirkemell receptje sajttal, baconbe tekerve és sütőben kisütve, az elkészítés részletes leírásával.
Olivaolaj tartalmú receptek
Finom olívaolaj tartalmú receptek neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyben a olívaolaj tartalmasabbá és ízletesebbé teszi az ételeket.
Ha érteni és tudni akarod, hogy a különböző változatok mire használhatóak, olvasd el az olívaolaj fatái GyÍK-ot!
A következő receptek olívaolaj felhasználásával készülnek, amik elkészítéséhez pontos mennyiségeket és részletes leírásokat találhatsz, ha lejjebb görgetsz.
Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet olívaolaj, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.
Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!
Legújabb olívaolaj tartalmazó ételek:
Steak burgonya
Fűszeres steak burgonya receptje krumpliból olívaolajjal, sóval és köménnyel, az elkészítés részletes leírásával.
Tepsis krumpli
Fűszeres tepsis krumpli recept köretnek finom burgonyából, fűszeres olajjal meglocsolva, jól átsütve, az elkészítés részletes leírásával.
Rizibizi
Ízletes rizibizi receptje pergő rizzsel, finom zöldborsóval, petrezselyemmel megszórva, az elkészítés lépéseinek részletes leírásával.
Kukoricás rizs
Kukoricás rizs receptje kukoricakonzervből vagy fagyasztott kukoricából, az elkészítés részletes leírásával.
Zöldséges rizs
Egyszerű zöldséges rizs receptje lilahagymával, borsóval, sárgarépával, sóval s borssal, az elkészítés részletes leírásával.
Zöldborsós brassói csirkemellből
Zöldborsós brassói recept csirkemellből sült krumplival, sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.
Brassói csirkemellből
Brassói recept csirkemellből sült krumplival, sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.
Brassói sertéscombból
Brassói recept sertéscombból, sült krumplival, sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.
Tejfölös vöröslencse főzelék
Tejfölös vöröslencse-főzelék receptje hagymával, fokhagymával, fehérborssal, mustárral és babérlevéllel, az elkészítés részletes leírásával.