Klasszikus lencseleves receptje hagymával, répával, krumplival, babérlevéllel, szegfűszeggel és paradicsomlével, az elkészítés részletes leírásával.
Babérlevél tartalmú receptek
Finom babérlevél tartalmú receptek neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyben a babérlevél ízesítőként élvezetesebbé teszi az ételeket.
A következő receptek babérlevél felhasználásával készülnek, amik elkészítéséhez pontos mennyiségeket és részletes leírásokat találhatsz, ha lejjebb görgetsz.
Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet babérlevél, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.
Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!
Legújabb babérlevelet tartalmazó ételek:
Lencseleves gazdagon
Lencseleves gazdagon hagymával, répával, krumplival, babérlevéllel, szegfűszeggel és paradicsomlével, az elkészítés részletes leírásával.
Egyszerű lencseleves
Egyszerű lencseleves receptje hagymával, répával, krumplival, babérlevéllel, szegfűszeggel és paradicsomlével, az elkészítés részletes leírásával.
Mustáros-tejfölös lencsefőzelék
Mustáros-tejfölös lencsefőzelék recept hagymával, fokhagymával, babérlevéllel és ecettel, az elkészítés részletes leírásával.
Lencsefőzelék kolbásszal
Lencsefőzelék recept kolbásszal, hagymával, fokhagymával, babérlevéllel, mustárral, tejfölös habarással, az elkészítés részletes leírásával.
Lencsefőzelék tejföl nélkül
Lencsefőzelék recept tejföl nélkül, hagymával, fokhagymával, babérlevéllel, ecettel és mustárral, az elkészítés részletes leírásával.
Lencsefőzelék habarással
Lencsefőzelék recept habarással, hagymával, fokhagymával, babérlevéllel és mustárral, az elkészítés részletes leírásával.
Lencsefőzelék füstölt hússal
Lencsefőzelék recept füstölt hússal, hagymával, fokhagymával, babérlevéllel, tejföllel és mustárral, az elkészítés részletes leírásával.
Retro lencsefőzelék
Retro lencsefőzelék recept húsleves alappal, vöröshagymával, babérlevéllel, fokhagymával s mustárral, az elkészítés részletes leírásával.
Tejfölös lencsefőzelék
Tejfölös lencsefőzelék recept hagymával, fokhagymával, babérlevéllel, mustárral és ecettel, az elkészítés részletes leírásával.