Kínai tojásos rizs receptje szezámolajjal, szója szósszal, zöldségekkel, alaposan átsütve, az elkészítés részletes leírásával.
Rizs tartalmú receptek
Finom rizs tartalmú receptek a hozzávalók pontos mennyiségeivel és az elkészítés részletes leírásával. Megadva a lehetséges változatok elkészítésének módját is.
Neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyben a rizs tartalmasabbá teszi az ételeket.
Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet rizs, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.
Mert egy rizst nagyon sokféleképpen el lehet készíteni!
Legújabb rizst tartalmazó ételek:
Rizibizi
Ízletes rizibizi receptje pergő rizzsel, finom zöldborsóval, petrezselyemmel megszórva, az elkészítés lépéseinek részletes leírásával.
Kukoricás rizs
Kukoricás rizs receptje kukoricakonzervből vagy fagyasztott kukoricából, az elkészítés részletes leírásával.
Zöldséges rizs
Egyszerű zöldséges rizs receptje lilahagymával, borsóval, sárgarépával, sóval s borssal, az elkészítés részletes leírásával.
Rizses hús
A rizses hús receptje hagymával, fokhagymával, paradicsommal, paprikával, sóval és borssal, az elkészítés részletes leírásával.
Vega rakott karfiol
Vega rakott karfiol recept fokhagymával, főtt rizzsel, szerecsendióval, petrezselyemmel, sóval és borssal, a tetején tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.
Rakott kelbimbó
Rakott kelbimbó recept hagymával, fokhagymával, sült darált hússal, főtt rizzsel, sóval és borssal, a tetején tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.
Rakott kelkáposzta
Rakott kelkáposzta recept hagymával, fokhagymával, sült darált hússal, főtt rizzsel, sóval és borssal, a tetején tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.
Rakott brokkoli
Rakott brokkoli recept hagymával, fokhagymával, sült darált hússal, főtt rizzsel, sóval és borssal, a tetején tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.
Rakott karfiol darált hússal
Rakott karfiol recept hagymával, fokhagymával, sült darált hússal, főtt rizzsel, sóval és borssal, a tetején tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.