Csirkepaprikás

csirkepaprikás

A csirkepaprikás egy tejfölös-fokhagymás pörkölt, finom csirkehúsból, melyet a legtöbb helyen galuskával (nokedlivel) tálalnak.

Elkészíteni egyszerű, s mivel a csirkehús könnye (gyorsan) megpuhul, ezért az elkészítése sem tart órákig.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen … Megnézem a receptet

Tavaszi rizses hús

tavaszi rizses hús

A tavaszi rizses hús egy finom s tartalmas zöldséges egytálétel, mely a felhasznált hús és a zöldségek révén több féle képen elkészthető.

Csupán pár egyszerű szabályt kell betartani hozzá, hogy a végeredmény ízletes és … Megnézem a receptet

Bácskai rizses hús

bácskai rizseshús

A bácskai rizses hús egy lecsós, fűszeres, rizses egytálétel, mely  az év bármely időszakában nagyszerű választás akár ebédre, akár vacsorára.

Csupán pár egyszerű szabályt kell betartani hozzá, hogy a végeredmény ízletes és gusztusos legyen.

Megnézem a receptet

 

Egyszerű rizses hús

rizses hús

A rizses hús elkészítése egy egyszerű, mégis a felhasznált hús és a fűszerek révén egy igen változatos egytálétel az év bármely időszakában.

Csupán pár egyszerű szabályt kell betartani hozzá, hogy a végeredmény ízletes és … Megnézem a receptet

Bakonyi sertésszelet

bakonyi sertésszelet

A bakonyi sertésszelet egy különleges tejfölös-gombás sülthús, melynek az egyedi ízvilágát a sült szalonna, a kakukkfű és a majoránna együttese adja meg.

Elkészítése ugyan egy picit pepecselős, de megérni, mert a benne lévő sokféle … Megnézem a receptet

Bakonyi sertésborda

bakonyi sertésborda

A bakonyi sertésborda egy különleges tejfölös-gombás sülthús, melynek az egyedi ízvilágát a sült szalonna, a kakukkfű és a majoránna együttese adja meg.

Elkészítése ugyan egy picit pepecselős, de megérni, mert a benne lévő sokféle … Megnézem a receptet

Bakonyi csirkemell

bakonyi csirkemell

A bakonyi csirkemell egy tejfölös-gombás ínyencség, melynek a különlegességét  a kakukkfű és a majoránna ízvilága emeli ki igazán.

Elkészítése ugyan egy picit pepecselős, de megérni, mert a benne lévő sokféle íz harmóniájának élvezete megéri … Megnézem a receptet

Gombócos káposzta

gombócos káposzta

A gombócos káposzta egy nagyszerű egytálétel, szalonnával, savanyú káposztával, darált hússal, főtt rizzsel és finom fűszerekkel.

Sokban hasonlít az elkészítése a töltött káposztához. A különbség csupán az, hogy a darált húsból készült masszát … Megnézem a receptet

 

Töltött káposzta

Töltött káposzta

A töltött káposzta egy nagyszerű egytálétel, szalonnával, savanyú káposztával, darált hússal, főtt rizzsel és finom fűszerekkel.

Sokféle változata van, függően az ízesítéstől és a felhasznált darálthús minőségétől. Az viszont biztos, hogy nem ez az … Megnézem a receptet

Szabolcsi töltött káposzta

szabolcsi töltött káposzta

A szabolcsi töltött káposzta egy nagyszerű egytálétel, füstölt hússal, édes és savanyú káposztával, darált hússal és finom fűszerekkel.

Ami megkülönbözteti a a szabolcsit a klasszikus töltött káposztától, hogy paradicsomosan készül, némileg eltérő fűszerezéssel.

Először … Megnézem a receptet