Kolbásszal töltött dagadó, savanyúkáposzta ágyon, hagyományos összetevőkkel, akár picit csípősen is, az elkészítés részletes leírásával.
Karácsonyi menü
A karácsonyi menü elkészítéséhet sok recept a hozzávalók pontos mennyiségeivel és az elkészítés részletes leírásával.
Húsokból, halakból, zöldségekkel és finom fűszerekkel, hogy az ünnepi asztal is különleges legyen.
Mindezek pontosan megadott mennyiségekkel és részletes, a lépéseket bemutató leírásokkal, hogy bárki el tudja készíteni.
Mint látni fogod, nagyon sok féle ételt eszünk karácsonykor, válogass te magad is az ízlésednek és igényeidnek megfelelően.
Legújabb receptek a karácsonyi menühöz:
Steak burgonya
Fűszeres steak burgonya receptje krumpliból olívaolajjal, sóval és köménnyel, az elkészítés részletes leírásával.
Zöldséges rizs
Egyszerű zöldséges rizs receptje lilahagymával, borsóval, sárgarépával, sóval s borssal, az elkészítés részletes leírásával.
Káposztasaláta
Káposztasaláta recept fejes káposztából ecettel, köménymaggal, vízzel, sóval és cukorral, az elkészítés részletes leírásával.
Paradicsomsaláta
Paradicsomsaláta recept lilahagymával, ecettel, petrezselyemmel, olívaolajjal, porcukorral és sóval, az elkészítés részletes leírásával.
Céklasaláta
Céklasaláta receptje főtt céklával, őrölt köménnyel, ecettel, tormával és porcukorral, az elkészítés részletes leírásával.
Tejfölös uborkasaláta
Tejfölös uborkasaláta receptje fokhagymával, kicsi cukorral és ecettel, esetleg pirospaprikával, az elkészítés részletes leírásával.
Waldorf saláta
Waldorf saláta receptje zellerből, savanykás almából, apróra tört dióval, tejszínnel, majonézzel és citromlével, az elkészítés részletes leírásával.
Babsaláta
Babsaláta receptje babérlevéllel, hagymával, ecettel, sóval és cukorral, az elkészítés részletes leírásával.
Ecetes krumplisaláta
Ecetes krumplisaláta recept főtt saláta krumpliból, hagymával, ecettel, cukorral és sóval, az elkészítés részletes leírásával.