Csirkecomb receptek

csirkecombFinom csirkecomb receptek neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyekben a csirkecomb íze és húsa tartalmasabbá teszi az ételeket.

A következő receptek csirkecomb felhasználásával készülnek, amik elkészítéséhez pontos mennyiségeket és részletes leírásokat találhatsz, ha lejjebb görgetsz.

Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet csirkecomb, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.

Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!

Legújabb csirkecombot tartalmazó ételek:

Tarhonyás hús

tarhonyás hús

Tarhonyás hús recept, hagymával, fokhagymával, paprikával, paradicsommal, őrölt köménnyel, az elkészítés részletes leírásával.

Egy könnyen elkészíthető, finom s laktató étel, s mely önmagában is elegendő lehet egy könnyed ebédhez vagy vacsorához.

Megnézem a Receptet Tarhonyás hús

Tejszínes-tárkonyos csirkeraguleves

tejszínes-tárkonyos csirkeraguleves

Tejszínes-tárkonyos csirkeraguleves recept hagymával, fokhagymával, sárgarépával, zellerrel, az elkészítés részletes leírásával.

Egy könnyen elkészíthető s mégis laktató leves csirkemellből vagy csirkecombból. Mely önmagában is elegendő lehet egy finom vacsorához.

Megnézem a Receptet Tejszínes-tárkonyos csirkeraguleves

Tárkonyos csirkeraguleves

tárkonyos csirkeragu leves

Tárkonyos csirkeraguleves recept hagymával, fokhagymával, sárgarépával, zellerrel, tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.

Egy könnyen elkészíthető s mégis laktató leves csirkemellből vagy csirkecombból. S mely önmagában is elegendő lehet egy vacsorához.

Megnézem a Receptet Tárkonyos csirkeraguleves

Bakonyi csirkeragu tejfölösen

bakonyi csirkeragu

Bakonyi csirkeragu recept gombával, szalonnával, hagymával, tejfölös habarással s ízletes csirkehússal, az elkészítés részletes leírásával.

Egy igazi magyaros étel, melyet finom, laktató, s elkészítése sem igényel túl sok mindent.

Megnézem a Receptet Bakonyi csirkeragu tejfölösen

Rántott csirkecomb

rántott csirkecomb

A rántott csirkecomb elkészítésének 3 titka, amitől belül porhanyós, kívül pedig ropogós lesz. S hogyan készítsük el a fűszeres csirkecombot?

Miért lesz véres (nyers) a rántott csirkecomb a csontok mellett, miként előzhetjük ezt meg, s mit tehetünk, ha olyan maradt?

Megnézem a Receptet Rántott csirkecomb

Brokkolis csirkemell tejszínesen

brokkolis csirke

Brokkolis csirkemell recept tejszínnel, hagymával, fokhagymával, parmezánnal, sóval és borssal, az elkészítés részletes leírásával.

Mely egy könnyed, finom s laktató étel, ami mindezeken túl még tele van egészséges összetevőkkel is.

Megnézem a Receptet Brokkolis csirkemell tejszínesen

Csirkepaprikás

csirkepaprikás

Csirkepaprikás recept hagymával, fokhagymával, paprikával, paradicsommal és tejfölös habarással, az elkészítés részletes leírásával.

Elkészíteni egyszerű, mivel a csirkehús könnyen (gyorsan) megpuhul, s a végén az egészet behabarni is pillanattok alatt megvan.

Megnézem a Receptet Csirkepaprikás

Tavaszi rizses hús

tavaszi rizses hús

Tavaszi rizses hús recept hagymával, csirkehússal, paprikával, paradicsommal, sárgarépával, zöldborsóval, az elkészítés részletes leírásával.

Csupán pár egyszerű szabályt kell betartani hozzá, hogy a végeredmény ízletes és gusztusos legyen (le legyen se kemény se szétfőtt a rízs).

Megnézem a Receptet Tavaszi rizses hús

Bácskai rizses hús

bácskai rizseshús

Bácskai rizses hús recept sertéscombból, hagymával, fokhagymával, paprikával, paradicsommal, rizzsel, az elkészítés részletes leírásával.

Csupán pár egyszerű szabályt kell betartani hozzá, hogy a végeredmény mindig ízletes és gusztusos legyen.

Megnézem a Receptet Bácskai rizses hús

Egyszerű rizses hús sertéscombból

rizses hús

A rizses hús recept sertéscombból hagymával, fokhagymával, paradicsommal, paprikával és kevés borssal, az elkészítés részletes leírásával.

Melynek az elkészítése egyszerű, a felhasznált hús és a fűszerek révén mégis változatos egytálételt eredményez. Csupán pár egyszerű dologra érdemes odafigyelni, hogy a végeredmény ízletes és gusztusos legyen.

Megnézem a Receptet Egyszerű rizses hús sertéscombból