Rizottó receptek

tenger gyümölcsei rizottóFinom rizottó receptek rizsből zöldségekkel, hússal vagy gombával, kevés fehérborral s alaplével. S az elmaradhatatlan vajjal, amitől a végén összeáll.

Minden egyes receptnél pontosan megadva elkészítés lépéseit és az hozzávalók mennyiségeit.

Neked és szeretteidnek.

Legújabb rizottó receptek:

5 finom rizottó recept

csirkés rizottó

5 finom rizottó recept receptje a hozzávalók pontos mennyiségeivel és az elkészítés részletes leírásával. mely sokféleképpen variálható, s éppen ezért nagyszerű lehetőség az étkezésünk színesítésére.

Ugyan a rizottó egy tipikusan olasz étel, de a magyar étkezési hagyományokhoz jól illeszkedik. Bár sokaknak fura lehet, hogy sok helyen a rizst picit szétfőzik a rizottóhoz, hogy nyálkás legyen, s könnyen összetapadjon.

Megnézem a Receptet 5 finom rizottó recept

Csirkemáj rizottó

csirkemájas rizottó

A csirkemájas rizottó receptje főtt csirkemájjal, hagymával, zöldborsóval, sárgarépával, majoránnával, az elkészítés részletes leírásával.

Az állaga idehaza elsőre egy kicsit fura lehet, mert az eredeti receptben a rizsszemeket kicsit túlfőzik, hogy összetapadjon.

Megnézem a Receptet Csirkemáj rizottó

Gombás rizottó

gombás rizottó

A gombás rizottó receptje sárgarépával, zöldpaprikával, zöldborsóval, trappistasajttal, őrölt borssal, az elkészítés részletes leírásával.

Mely finom és laktató. Nagyszerű választás önmagában is és köretnek is egyaránt.

Megnézem a Receptet Gombás rizottó

Zöldséges rizottó

zöldséges rizottó

A zöldséges rizottó receptje hagymával, vöröshagymával, fehérborral, répával, vajjal, petrezselyemzölddel, az elkészítés részletes leírásával.

A sokféle zöldség íze nagyszerű harmóniát hoz létre a rizzsel. Ehetjük egyszerűen magában, vagy bármilyen más étel mellé köretnek is.

Megnézem a Receptet Zöldséges rizottó

Csirkés rizottó

csirkés rizottó

A csirkés rizottó receptje zöldborsóval, hagymával, fokhagymával, trappista sajttal és petrezselyemmel, az elkészítés részletes leírásával.

A rizs, csirkehús és a zöldborsó íze teljesen egyedivé válhat azáltal, hogy alaplében megfőzzük.

Megnézem a Receptet Csirkés rizottó

Tenger gyümölcsei rizottó

tenger gyümölcsei rizottó

A tenger gyümölcsei rizottó receptje vajjal, fokhagymával, petrezselyemzölddel, kétféle sajttal, az elkészítés részletes leírásával.

Lehet az íze pikánsabb (a sok fehérbortól), vagy inkább karakteres (ha hús alaplével csináljuk), de az íze így is, úgy is emlékezetes lesz.

Megnézem a Receptet Tenger gyümölcsei rizottó