Kolbász tartalmú receptek

kolbászFinom kolbász tartalmú receptek a hozzávalók pontos mennyiségeivel és az elkészítés részletes leírásával. Megadva a lehetséges változatok elkészítésének módját is.

Sok nagyszerű étel, melyben a kolbász íze tartalmasabbá és változatosabbá teszi az ételeket. Neked és a szeretteidnek.

A kolbásznak sok féle formája van: nyers, lángolt, füstölt; fűszeres, csípős, száraz, sütnivaló, vékony és vastag. S mindegyiknek picit más az íze és az állaga, mely ugyan abból a receptből is némileg eltérő ízvilágú ételt eredményezhet.

Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet kolbász, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.

Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!

Legújabb kolbász tartalmazó ételek:

Egyszerű lebbencsleves

lebbencsleves

Egyszerű lebbencsleves recept szalonnával, csusza tésztával, krumplival, vöröshagymával, petrezselyemmel, az elkészítés részletes leírásával.

Mely ízletesebbé (tartalmasabbá) tehető némi fokhagymával, sárgarépával, fehérrépával, zellerrel, TV paprikával és paradicsommal..

Megnézem a Receptet Egyszerű lebbencsleves

Pásztortarhonya

pásztortarhonya

Ízletes pásztortarhonya recept szalonnával, hagymával, paprikával, paradicsommal, kolbásszal, krumplival, az elkészítés részletes leírásával.

Mely egy könnyen elkészíthető, laktató és ízletes étel. Akár bográcsban, akár lábosban készítjük el, az év bármely szakaszában nagyszerű választás.

Megnézem a Receptet Pásztortarhonya

Rakott káposzta

rakott káposzta

A rakott káposzta receptje rizzsel, darált hússal, kolbásszal, hagymával, fokhagymával, tejföllel az elkészítés részletes leírásával.

Melyhez a rizst, a savanyú káposztát és a darált húst egymással párhuzamosan előkészítünk, összeállítjuk egy tepsiben, s a végén kisütjük egy előmelegített sütőben.

Megnézem a Receptet Rakott káposzta

Fehérbab leves

fehérbab leves

Fehérbab leves recept fehérrépával, sárgarépával, zellerrel, hagymával, bérlevéllel s petrezselyemmel, az elkészítés részletes leírásával.

Mely nagyon finom önmagában is, de nagyszerű leves készíthető valamijen füstölt hús főzőlevében megfőzve, vagy valamilyen húst belefőzve is.

Megnézem a Receptet Fehérbab leves

Jókai bableves

Jókai bableves

Jókai bableves recept füstölt tarjával és kolbásszal, zöldségekkel, babérlevéllel és csipetkével, az elkészítés részletes leírásával.

Mely elkészítése az eredeti recept szerint több mint 4 órás munkát jelent. Itt egy egyszerűsített, de az eredetire nagyon hasonló változat szerepel.

Megnézem a Receptet Jókai bableves

Fejtett bableves

bableves

Fejtett bableves recept fehérrépával, sárgarépával, zellerrel, hagymával, bérlevéllel s petrezselyemmel, az elkészítés részletes leírásával.

Mely nagyon finom önmagában is, de nagyszerű leves készíthető valamijen füstölt hús főzőlevében megfőzve, vagy valamilyen húst belefőzve is.

Megnézem a Receptet Fejtett bableves

Korhelyleves

korhelyleves

A korhelyleves receptje füstölt szalonnával, savanyú káposztával, tarjával, kolbásszal, tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.

Melyben a savanykás és a füstölt íz találkozik a hagymás, fűszeres és tejfölös ízvilággal. Mely nagyszerű gyógyír a másnapos gyomornak.

Megnézem a Receptet Korhelyleves

Kolbász sütése

kolbász sütése

A kolbász sütése, az elkészítés részletes leírásával: Miért reped ki a sütés közben a kolbász, s mit tehetünk ellene? Illetve a fagyasztóból kivett kolbászt hogyan érdemes kisütni?

Majd amikor már végignéztük azt, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan megsütni a kolbászt, azt is megnézzük, hogyan lehet azt melegen feltálalni.

Megnézem a Receptet Kolbász sütése

Magyaros krumplileves

magyaros krumplileves

Magyaros krumplileves recept répával, hagymával, fokhagymával, pirospaprikával, babérlevéllel az elkészítés lépéseinek részletes leírásával.

És természetesen rengeteg krumplival, kevés paprikakrémmel és tejföllel, hogy kiemeljük a burgonya édeskés-kesernyés ízét.

Megnézem a Receptet Magyaros krumplileves

Tejfölös krumplileves

tejfölös krumplileves

A tejfölös krumplileves receptje hagymával, fokhagymával, pár fűszerrel, tejföllel és ecettel, az elkészítés részletes leírásával.

A végeredmény egy édes, savanyú és keserű ízt is tartalmazó krumplis laktató étel. Egyetlen pontra érdemes kiemelten figyelni, a többi szinte gyerekjáték.

Megnézem a Receptet Tejfölös krumplileves