Fűszeres steak burgonya receptje krumpliból olívaolajjal, sóval és köménnyel, az elkészítés részletes leírásával.
Chilis ételek
Finom chilis ételek neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyekben a chili ízesítőként tartalmasabbá (csípősebbé) teszi az ételeket.
A chili Közép- és Dél-Amerika egyik jellegzetes paprikafajtája, melyből vannak édes és csípős fajták is. Ami fontos, hogy a csípős chilik sokkal erősebbek is lehetnek , mint amit idehaza termesztenek.
Egyik közép-amerikai fajtájának őrleménye a Cayenne bors, mely nagyszerű keringés és emésztésjavító, szírégető.
Legújabb chilis ételek:
Zöldborsós brassói csirkemellből
Zöldborsós brassói recept csirkemellből sült krumplival, sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.
Brassói csirkemellből
Brassói recept csirkemellből sült krumplival, sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.
Brassói sertéscombból
Brassói recept sertéscombból, sült krumplival, sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.
Tökfőzelék friss tökből
Tökfőzelék receptje friss tökből, kaporral, hagymával, vajjal, tejjel, tejföllel, sóval és fűszerpaprikával az elkészítés részletes leírásával.
Klasszikus lencseleves
Klasszikus lencseleves receptje hagymával, répával, krumplival, babérlevéllel, szegfűszeggel és paradicsomlével, az elkészítés részletes leírásával.
Lencseleves gazdagon
Lencseleves gazdagon hagymával, répával, krumplival, babérlevéllel, szegfűszeggel és paradicsomlével, az elkészítés részletes leírásával.
Egyszerű lencseleves
Egyszerű lencseleves receptje hagymával, répával, krumplival, babérlevéllel, szegfűszeggel és paradicsomlével, az elkészítés részletes leírásával.
Tejfölös vöröslencse főzelék
Tejfölös vöröslencse-főzelék receptje hagymával, fokhagymával, fehérborssal, mustárral és babérlevéllel, az elkészítés részletes leírásával.
Tejszínes vöröslencse főzelék
Tejszínes vöröslencse-főzelék receptje hagymával, fokhagymával, fehér borssal mustárral és babérlevéllel, az elkészítés részletes leírásával.