Sajtgombóc leves

sajtgombóc leves

A sajtgombóc leves egy zöldségleves, finom húsleves alappal, nagyszerű sajtgombócokkal dósabbá téve.

Ami már csak azért is egy nagyszerű étel, mert változatosságot hoz a májgaluska és a grízgaluska világába.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan elkészíteni a sajtgombóc levest, majd megnézzük azt is, hogyan lehet változatosabb, ízletesebb és tartalmasabb … Megnézem a receptet

Oszd meg másokkal, ha tetszett ez a recept!

Tojásrántotta

rántotta

A tojásrántotta az egyik legegyszerűbb ételünk. Csak egy tál kell hozzá, amiben a tojásokat felverjük, és egy serpenyő, amiben megsütjük.

A rántotta viszont nem keverendő össze az omlettel, melyet egyben szokás megsütni, mindenféle kevergetés nélkül.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan elkészíteni a tojásrántottát, majd megnézzük azt is, hogyan … Megnézem a receptet

Oszd meg másokkal, ha tetszett ez a recept!

Tojás főzés, azaz a főtt tojás elkészítése

Főtt tojás

A tojás főzése elsőre nagyon egyszerűnek tűnik, de van pár olyan apróság, mely a végeredményt nagyban meghatározza.

A tojás főzése nem csak arról szól, hogy átmelegítjük a tojást (mint a virsli főzésénél), hanem konkrétan a tojás belsejét is át kell forrósítani, s időt hagyni arra is, hogy a sárgája … Megnézem a receptet

Oszd meg másokkal, ha tetszett ez a recept!

Darált húsos rakott krumpli

darált húsos rakott krumpli

A darált húsos rakott krumpli egy könnyen elkészíthető, ízletes egytálétel. Sokféle változata révén nem igazán lehet megunni, s még laktató is.

Azt nem merném állítani, hogy diétás étel, de egy hideg téli estén igazán jó tápanyag utánpótlás.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan elkészíteni a darált húsos rakott krumplit, … Megnézem a receptet

Oszd meg másokkal, ha tetszett ez a recept!

Hercegnő burgonya

hercegnő burgonya

A hercegnő burgonya egy ízletes főtt-sült krumpli köret vajjal, szerecsendióval, tojássárgájával és fehérborssal.

Ízletes finomság tele tápláló összetevőkkel, melyek még az étel megemésztését is segítik (a fehérbors és a szerecsendió révén).

Először megnézzük, hogyan lehet viszonylag egyszerűen és gyorsan elkészíteni a hercegnő burgonyát, majd megnézzük azt is, hogyan lehet változatosabb, … Megnézem a receptet

Oszd meg másokkal, ha tetszett ez a recept!

Gulyásleves

gulyásleves

A gulyásleves egy népszerű, húsos-zöldséges étel, köménymaggal és fokhagymával. Az év bármely részében igazán jó, laktató egytálétel.

Tele van fehérjével, rostokkal, vitaminokkal és némi zsiradékkal, hogy az egész szervezetünket táplálhassa. S ha pluszban még szénhidrátra vágyunk, ehetünk hozzá akár egy szelet kenyeret is.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan … Megnézem a receptet

Oszd meg másokkal, ha tetszett ez a recept!

Tojásleves

tojásleves

A tojásleves egy nagyon egyszerű leves, mely az év minden szakaszában elkészíthető, ha gyors és tartalmas levesre vágyunk.

Szinte elrontani sem lehet, s egyedi ízének köszönhetően szinte bárkinek jó szívvel ajánlható.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan elkészíteni a tojáslevest, majd megnézzük azt is, hogyan lehet változatosabb, ízletesebb és … Megnézem a receptet

Oszd meg másokkal, ha tetszett ez a recept!

Kaszásleves

kaszásleves

A kaszásleves egy végtelenül egyszerű, mégis tartalmas leves hagymával, füstölt hússal és krumplival.

Ízei harmonikusan egymáshoz illenek, amit a tejfölös habarás még inkább kiemel.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan elkészíteni a kaszáslevest, majd megnézzük azt is, hogyan lehet változatosabb, ízletesebb és tartalmasabb ételt varázsolni belőle.

A kaszás leves … Megnézem a receptet

Oszd meg másokkal, ha tetszett ez a recept!

Pulykaraguleves

A pulykaragu egy zöldséges, zöldborsós húsétel, mely bármikor nagyszerű és tartalmas étek lehet.

Ízért különböző fűszerekkel, zellerrel, karalábéval esetleg tejszínnel és tarkaborssal tehetjük még különlegesebbé. De aki szereti, az magában is bármikor szívesen elfogyasztja.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan elkészíteni a pulykaragulevest, majd megnézzük azt is, hogyan lehet … Megnézem a receptet

Oszd meg másokkal, ha tetszett ez a recept!

Grízgaluska (daragaluska) levesbe

grízgaluska, daragaluska

A grízgaluska, vagy másnéven daragaluska az egyik legkedveltebb magyar levesbetét.

Íze részben attól függ, hogyan főőzük ki. Általában az a legjobb, ha abban a levesben fő meg, amibe belekerül, amit el szeretnénk fogyasztani.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan elkészíteni a grízgaluskát (daragaluskát), majd megnézzük azt is, hogyan lehet … Megnézem a receptet

Oszd meg másokkal, ha tetszett ez a recept!