Finom rántott padlizsán elkészítésének 3 titka, amitől belül puha, kívül pedig ropogós lesz. A panírozás és kisütés lépéseinek pontos leírása.
Rántott ételek
Finom rántott ételek receptjei cserkehúsból, sertéshúsból, zöldségekből, gombából és sajtokból bepanírozva és olajban kisütve.
Neked és a szeretteidnek. Hogy többféle rántott étel kerüljön az asztalra, ne mindig ugyan az.
Megadva a receptek elkészítésének pontos lépéseit, és az hozzávalók mennyiségeit.
Rántott ételek finom receptjei:
Rántott patisszon (csillagtök)
Finom rántott patisszon elkészítésének 3 titka, amitől belül puha, kívül pedig ropogós lesz. A panírozás és kisütés lépéseinek pontos leírása.
Rántott hal
Ízletes rántott hal recept, amitől a hal belül puha, kívül ropogós lesz, és a sütés során akkor sem esik szét, ha ki van filézve.
Rántott gomba
A rántott gomba elkészítésének részletes bemutatása, ahogyan a belseje rendesen megpuhul, s a külső bundája mégis ropogós lesz.
Rántott brokkoli
Az ízletes rántott brokkoli elkészítésének fő pontjai, amitől belül puha, kívül pedig ropogós lesz. Blansírozás, panírozás és kisütés.
Rántott karfiol
Finom rántott karfiol elkészítésének 3 fő pontja, amitől belül puha, kívül pedig ropogós lesz. A blansirozás, a panírozás és kisütés lépéseinek pontos leírása.
Rántott tök
Finom rántott tök elkészítésének 3 titka, amitől belül puha, kívül pedig ropogós lesz. A panírozás és kisütés lépéseinek pontos leírása.
Rántott cukkini
Finom rántott cukkini elkészítésének 3 titka, amitől belül puha, kívül pedig ropogós lesz. A panírozás és kisütés lépéseinek pontos leírása.
Klasszikus rántott sajt
Klasszikus rántott sajt 2 titka liszttel, tojással zsemlemorzsával. Kétszer panírozva, hogy ne folyjon ki a sajt a panírból sütés közben.
Rántott csirkeszárny
A rántott csirkeszárny elkészítésének 3 titka, amitől belül porhanyós, kívül pedig ropogós lesz. S hogyan készítsük el a fűszeres csirkeszárnyat?