Rántott ételek

Finom rántott ételek receptjei cserkehúsból, sertéshúsból, zöldségekből, gombából és sajtokból bepanírozva és olajban kisütve.

Neked és a szeretteidnek. Hogy többféle rántott étel kerüljön az asztalra, ne mindig ugyan az.

Megadva a receptek elkészítésének pontos lépéseit, és az hozzávalók mennyiségeit.

Rántott ételek finom receptjei:

Rántott padlizsán

rántott padlizsán

Finom rántott padlizsán elkészítésének 3 titka, amitől belül puha, kívül pedig ropogós lesz. A panírozás és kisütés lépéseinek pontos leírása.

Mitől nem esik szét? Hogyan nem lesz az egész egy merő olaj? S mitől lesz olyan tökéletes, mint az éttermekben?

Megnézem a Receptet Rántott padlizsán

Rántott patisszon (csillagtök)

rántott patisszon

Finom rántott patisszon elkészítésének 3 titka, amitől belül puha, kívül pedig ropogós lesz. A panírozás és kisütés lépéseinek pontos leírása.

Mitől nem esik szét? Hogyan nem lesz az egész egy merő olaj? S mitől lesz olyan tökéletes, mint az éttermekben?

Megnézem a Receptet Rántott patisszon (csillagtök)

Rántott hal

rántott hal

Ízletes rántott hal recept, amitől a hal belül puha, kívül ropogós lesz, és a sütés során akkor sem esik szét, ha ki van filézve.

Egy méltán kedvelt karácsonyi fogás. Melyet elkészíteni sem túl nehéz, csak pár apróságra érdemes odafigyelni, hogy a végeredmény ízletes és kívánatos legyen.

Megnézem a Receptet Rántott hal

Rántott gomba

rántott gomba

A rántott gomba elkészítésének részletes bemutatása, ahogyan a belseje rendesen megpuhul, s a külső bundája mégis ropogós lesz.

Melyik az a pont, ahol a legtöbben elrontják, s mi az a nagyon egyszerű dolog, amivel ez nagyon könnyen elkerülhető.

Megnézem a Receptet Rántott gomba

Rántott brokkoli

rántott brokkoli

Az ízletes rántott brokkoli elkészítésének fő pontjai, amitől belül puha, kívül pedig ropogós lesz. Blansírozás, panírozás és kisütés.

Mitől nem lesz a belseje túlfőtt? Hogyan nem lesz a belseje mégis puha? S mitől lesz olyan tökéletes, mint az éttermekben?

Megnézem a Receptet Rántott brokkoli

Rántott karfiol

rántott karfiol

Finom rántott karfiol elkészítésének 3 fő pontja, amitől belül puha, kívül pedig ropogós lesz. A blansirozás, a panírozás és kisütés lépéseinek pontos leírása.

Mitől nem lesz a belseje túlfőtt? Hogyan nem lesz a belseje mégis puha? S mitől lesz olyan tökéletes, mint az éttermekben?

Megnézem a Receptet Rántott karfiol

Rántott tök

rántott tök

Finom rántott tök elkészítésének 3 titka, amitől belül puha, kívül pedig ropogós lesz. A panírozás és kisütés lépéseinek pontos leírása.

Mitől nem esik szét? Hogyan nem lesz az egész egy merő olaj? S mitől lesz olyan tökéletes, mint az éttermekben?

Megnézem a Receptet Rántott tök

Rántott cukkini

rántott cukkini

Finom rántott cukkini elkészítésének 3 titka, amitől belül puha, kívül pedig ropogós lesz. A panírozás és kisütés lépéseinek pontos leírása.

Mitől nem esik szét? Hogyan nem lesz az egész egy merő olaj? S mitől lesz olyan tökéletes, mint az éttermekben?

Megnézem a Receptet Rántott cukkini

Klasszikus rántott sajt

rántott sajt

Klasszikus rántott sajt 2 titka liszttel, tojással zsemlemorzsával. Kétszer panírozva, hogy ne folyjon ki a sajt a panírból sütés közben.

Igazi ünnepi étek a hétköznapok forgatagában, melyet elkészíteni sem túl nehéz, csupán pár apróságra érdemes odafigyelni.

Megnézem a Receptet Klasszikus rántott sajt

Rántott csirkeszárny

rántott csirkeszárny

A rántott csirkeszárny elkészítésének 3 titka, amitől belül porhanyós, kívül pedig ropogós lesz. S hogyan készítsük el a fűszeres csirkeszárnyat?

Miként panírozzuk ki a csirkeszárnyakat? S hogyan süssük ki őket, hogy a belsejük puha és omlós legyen, a külsejük pedig ropogós?

Megnézem a Receptet Rántott csirkeszárny