Székelykáposzta

székelykáposzta

A székelykáposzta egy finom káposztás-húsos étel, hagymával, fokhagymával, köménnyel és tejfölös habarással.

Ízét a savanyú káposzta, a zsíros sertéshús és a köménymag találkozása adja meg egy finom pörkölt alapon.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen … Megnézem a receptet

Csirkemell pörkölt

csirkemell pörkölt

A csirkemell pörkölt egy könnyű és ízletes étel, mely nem annyira zsíros, mint a sertésből vagy a marhából készített változata.

Igazából pár hozzávalóból egy óra alatt bármikor elkészíthető ez az ízletes és könnyű, mégis … Megnézem a receptet

Rizses hús csirkemellből

rizses hús csirkemellből

A rizses hús csirkemellből könnyen és gyorsan elkészül, s nem annyira zsíros, mint a sertésből vagy a marhából készített változata.

Igazából pár hozzávalóból egy óra alatt bármikor elkészíthető ez az ízletes és könnyű, mégis … Megnézem a receptet

Csikós tokány

csikós tokány

A csikós tokány egy ősi magyar étel, hosszúkásra vágott sertéshúsból, hagymával, fokhagymával, paprikával és tejfölös-lisztes habarással.

Az elkészítésének titka, hogy hagyjuk a húst rendesen megpuhulni, mert attól lesz igazán finom és kívánatos.

Először megnézzük, … Megnézem a receptet

Bakonyi sertéstokány

bakonyi sertéstokány

A bakonyi sertéstokány egy gombás, tejfölös pörkölt jellegű étel, a majoránna és a kakukkfű illatával megbolondítva.

Ugyan az elkészítése picit időigényesebb, mint más sertés ételeknek, de megéri a fáradozást, mert az íze fenséges és … Megnézem a receptet

Csirkemell tokány

csirkemell tokány

A csirkemell tokány egy könnyen és gyorsan elkészíthető étel, ha már unjuk az egyhangú pörköltök világát, s valami finom s változatos ételre vágyunk.

A sokféle fűszerezési lehetőség miatt többféle módon is el lehet készíteni, … Megnézem a receptet

Zöldborsós tokány

zöldborsós tokány

A zöldborsós tokány egy húsos, zöldséges étel, melynek ízét a két fő összetevő kesernyés és édeskés ízének találkozása határozza meg, melyet a zöldfűszerek csak kiegészítenek.

Ennek oka, hogy mivel egy tokányról van szó, nem … Megnézem a receptet

Bakonyi sertésragu

bakonyi sertésragu

A bakonyi sertésragu egy gombás, szalonnás, pörkölt jellegű étel. Jellegzetes ízét a három összetevő, illetve a hozzá adott paprika és paradicsom adja meg, amelyet a tejfölös habarás tesz teljessé.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen … Megnézem a receptet

Tejfölös gombapörkölt

tejfölös gombapaprikás

A tejfölös gombapörkölt az év minden szakában egy tartalmas mégis húsmentes finomság. Könnyen elkészül, laktat, s tele van rostanyagokkal.

Két alapvető elkészítési módja van a gombapaprikásnak. Az egyik esetben a gomba íze lesz hangsúlyosabb, … Megnézem a receptet

Paprikás krumpli

paprikás krumpli

A paprikás krumpli egy igazi magyar étel, gyakorlatilag krumplipörkölt. Hagyma, fokhagyma, fűszerpaprika és krumpli összefőzve.

Nagyon gyorsan elkészíthető, laktató és finom, s nem mellesleg elkészíteni is könnyű, kezdő szakácsok is bátran nekiállhatnak.

Először megnézzük, … Megnézem a receptet