Pörkölt receptek

csirkemell pörköltÍzletes pörkölt receptek különböző húsokból, esetleg zöldségekből, olajos/zsíros hagyma alapon, paprikával, borssal s egyéb fűszerek.

Mindezek pontosan megadott mennyiségekkel és részletes, lépéseket pontosan megmutató leírásokkal bemutatva, hogy bárki el tudja készíteni.

Mint látni fogod, egy ízletes pörköltöt szinte bármiből lehet készíteni, szinte bármilyen húsból, de akár zöldségekből is.

Hiszen a paprikás krumpli is pörkölt, csak épp krumpliból készül. :)

Legújabb pörkölt receptek

Tarhonyás hús

tarhonyás hús

Tarhonyás hús recept, hagymával, fokhagymával, paprikával, paradicsommal, őrölt köménnyel, az elkészítés részletes leírásával.

Egy könnyen elkészíthető, finom s laktató étel, s mely önmagában is elegendő lehet egy könnyed ebédhez vagy vacsorához.

Megnézem a Receptet Tarhonyás hús

Pásztortarhonya

pásztortarhonya

Ízletes pásztortarhonya recept szalonnával, hagymával, paprikával, paradicsommal, kolbásszal, krumplival, az elkészítés részletes leírásával.

Mely egy könnyen elkészíthető, laktató és ízletes étel. Akár bográcsban, akár lábosban készítjük el, az év bármely szakaszában nagyszerű választás.

Megnézem a Receptet Pásztortarhonya

Hagymás bab gyorsan és egyszerűen

hagymás bab

Hagymás bab recept fokhagymával, paprikával, paradicsommal, őrölt köménnyel, borssal és snidlinggel, az elkészítés részletes leírásával.

Melynek a pontos, Bud Spencer-i receptje ugyan nem ismert, de Amerikában ismert és kedvelt étel. Mely pillanatok alatt elkészíthető.

Megnézem a Receptet Hagymás bab gyorsan és egyszerűen

Bakonyi csirkeragu tejfölösen

bakonyi csirkeragu

Bakonyi csirkeragu recept gombával, szalonnával, hagymával, tejfölös habarással s ízletes csirkehússal, az elkészítés részletes leírásával.

Egy igazi magyaros étel, melyet finom, laktató, s elkészítése sem igényel túl sok mindent.

Megnézem a Receptet Bakonyi csirkeragu tejfölösen

Brokkolis csirkemell tejszínesen

brokkolis csirke

Brokkolis csirkemell recept tejszínnel, hagymával, fokhagymával, parmezánnal, sóval és borssal, az elkészítés részletes leírásával.

Mely egy könnyed, finom s laktató étel, ami mindezeken túl még tele van egészséges összetevőkkel is.

Megnézem a Receptet Brokkolis csirkemell tejszínesen

Csilis bab (Chili con carne)

csilis bab

A csilis bab receptje hagymával, fokhagymával, darált hússal, kukoricával, babbal és csilivel, az elkészítés részletes leírásával.

Melyben a csípős, az édes és a kesernyés összetevők íze találkozik a zöldfűszerek sokszínű világával.

Megnézem a Receptet Csilis bab (Chili con carne)

Sertéspörkölt

sertéspörkölt

A sertéspörkölt recept sertéscombból, sóval, borssal, paprikával, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.

A sertéscombot jól megfőzve, ízletes köretet készítve hozzá, csípősen vagy kevésbé fűszeresen, mindezt érthető stílusban megfogalmazva.

Megnézem a Receptet Sertéspörkölt

Hagyományos brassói aprópecsenye

brassói aprópecsenye

Brassói aprópecsenye recept sertéscombból, sült krumplival, sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.

Mindezt úgy, hogy az elkészített sertéspörkölt szaftjában hagyjuk kicsit állni a kockára vágott sültkrumplit, hogy azt magába szívja.

Megnézem a Receptet Hagyományos brassói aprópecsenye

Zöldborsós csirkemell tokány

zöldborsos csirkemell tokány

Zöldborsós csirkemell tokány receptje paprikával, paradicsommal, petrezselyemmel, az elkészítés részletes leírásával.

Mivel a csirkemell és a borsó édes ízére kerül ebben az ételben a hangsúly, ezért nem készítünk hozzá egy karakteres hagymás-fűszerpaprikás pörkölt alapot. Hanem hagyjuk a fő összetevők ízét érvényesülni.

Megnézem a Receptet Zöldborsós csirkemell tokány

Gombapörkölt

gombapörkölt

Gombapörkölt recept hagymával, paprikával, paradicsommal, sóval, borssal, tejföllel és majoránnával, az elkészítés részletes leírásával.

Melynek íze alapvetően a felhasznált gombától, másrészt az elkészítés módjától is függ, hogy megpirítjuk-e a főzés elején a gombát, vagy sem.

Megnézem a Receptet Gombapörkölt