Grillcsirke recept sütőben, olívaolajjal, fokhagymával, borssal, rozmaringgal, majoránnával, oregánóval, az elkészítés részletes leírásával.
Csirkés ételek (receptek)
Finom csirkés ételek receptjei neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű csirke étel, mellből, combból, szárnyból, májból, farhátból.
Főzve, sütve, rántva, pácolva, hagymásan, zöldségesen, fűszeresen, vagy csak magában. Ebédre, vacsorára, egy szendvicsre vagy az ünnepi, vasárnapi asztalra.
Megadva a receptek elkészítésének pontos lépéseit, és az hozzávalók mennyiségeit.
Legújabb csirkés ételek receptjei:
Grillezett csirkemell
Grillezett csirkemell receptje sóval, borssal, füstölt fűszerpaprikával, korianderrel, őrölt köménymaggal, az elkészítés részletes leírásával.
Csirkemell Orly módra
Sült csirkemell recept Orly módra tejes-fokhagymás páccal, sörös-lisztes-tojásos masszában kisütve, az elkészítés részletes leírásával. Mely egy picit különlegesebb étel, mint … Megnézem a receptet Csirkemell Orly módra
Roston sült csirkemell
Roston sült csirkemell receptje sóval, borssal, fokhagymával, pirospaprikával s majoránnával, az elkészítés részletes leírásával.
Aszalt szilvával töltött csirkemell
Aszalt szilvával töltött csirkemell receptje sajttal, baconbe tekerve és sütőben kisütve, az elkészítés részletes leírásával.
Töltött csirkemell
Töltött csirkemell receptje zsemlével, tojással, hagymával, fokhagymával, fűszerekkel az elkészítés részletes leírásával.
Zöldborsós brassói csirkemellből
Zöldborsós brassói recept csirkemellből sült krumplival, sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.
Brassói csirkemellből
Brassói recept csirkemellből sült krumplival, sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.
Rizses hús
A rizses hús receptje hagymával, fokhagymával, paradicsommal, paprikával, sóval és borssal, az elkészítés részletes leírásával.
Palócleves csirkemellből
Palócleves recept csirkemellből, zöldbabbal, krumplival, babérlevéllel és tejfölös habarással, az elkészítés részletes leírásával.