Kolbásszal töltött dagadó, savanyúkáposzta ágyon, hagyományos összetevőkkel, akár picit csípősen is, az elkészítés részletes leírásával.
Tojásmentes ételek
Tojásmentes ételek receptjei a hozzávalók pontos mennyiségeivel és az elkészítés részletes leírásával. Megadva a lehetséges változatok elkészítésének módját is.
Ebben a listában olyan ételek, és azok receptjei találhatók, melyek nem tartalmaznak tojást (még nyomokban sem).
Illetve minden olyan tésztaétel, mely tojást nem tartalmazó durum tésztával is élvezetes (finom). Vagy a bele főzött tészta vagy csipetke nélkül is finom és ízletes.
Attól, hogy a tojást kizárjuk a táplálkozásunkból, még a táplálkozásunk lehet változatos és sokféle.
Legújabb tojásmentes ételek:
Az 5 legfinomabb egytálétel
Itt az 5 legfinomabb egytálétel arra az esetre, ha kinyitod a hűtőt, s nem tudod a választ arra a kérdésre, hogy „mit mit főzzek ma?”.
7 ízletes lencse recept
7 finom lencse recept: levesek, főzelékek és saláták fűszerekkel, esetleg zöldségekkel, az elkészítés lépéseinek részletes bemutatásával.
5 sárgarépás recept
5 ínycsiklandó sárgarépás recept, hogy akkor is együnk sárgarépát, ha a kemény répát nem feltétlen szeretjük nyersen.
Grillcsirke sütőben
Grillcsirke recept sütőben, olívaolajjal, fokhagymával, borssal, rozmaringgal, majoránnával, oregánóval, az elkészítés részletes leírásával.
Grillezett csirkemell
Grillezett csirkemell receptje sóval, borssal, füstölt fűszerpaprikával, korianderrel, őrölt köménymaggal, az elkészítés részletes leírásával.
Labancpecsenye
Ízletes labancpecsenye recept mustárral megkent karajból, sonkával, sajttal, paprikás lisztben kisütve, az elkészítés részletes leírásával.
Roston sült csirkemell
Roston sült csirkemell receptje sóval, borssal, fokhagymával, pirospaprikával s majoránnával, az elkészítés részletes leírásával.
Steak burgonya
Fűszeres steak burgonya receptje krumpliból olívaolajjal, sóval és köménnyel, az elkészítés részletes leírásával.
Tepsis krumpli
Fűszeres tepsis krumpli recept köretnek finom burgonyából, fűszeres olajjal meglocsolva, jól átsütve, az elkészítés részletes leírásával.