Paradicsomos káposzta

paradicsomos káposzta

A paradicsomos káposzta egy rostokban és ásványi anyagokban gazdag egytálétel. Mely nagyszerű hatással van az emésztésre is.

Kár, hogy ennek következtében egy-két órán belül farkasétvágyat csinálhat. Savas karaktere beindítja a gyomor működését, viszont önmagában … Megnézem a receptet

Rántott Camembert házilag

rántott Camembert

A rántott Camembert egy igazi csemege. A legtöbben vörösáfonya szósszal eszik, de tartármártással sem rossz. Igazi ünnepi étek a hétköznapok forgatagában.

Elkészíteni sem olyan nehéz, csak egy-két apró dologra kell figyelni, hogy ne folyjon … Megnézem a receptet

Coleslaw: az amerikai káposztasaláta

coleslaw: amerikai káposztasaláta

Az amerikai káposztasaláta (coleslow) egy édes majonézes finomság, mely önmagában is laktató, s remek kiegészítője a sült húsos ételeknek.

Azt nem merném állítani feltétlen, hogy egészséges, mert mint a legtöbb amerikai étel, tele van … Megnézem a receptet

 

Csirkemell pörkölt

csirkemell pörkölt

A csirkemell pörkölt egy könnyű és ízletes egytálétel, mely nem annyira zsíros, mint a sertésből vagy a marhából készített változata.

Igazából pár hozzávalóból egy óra alatt bármikor elkészíthető ez az ízletes és könnyű, mégis … Megnézem a receptet

Rizses hús csirkemellből

rizses hús csirkemellből

A rizses hús csirkemellből könnyen és gyorsan elkészül, remek egytálétel, s az év minden időszakában tartalmas és könnyű választás ebédre vagy vacsorára.

Igazából pár hozzávalóból egy óra alatt bármikor elkészíthető ez az ízletes és … Megnézem a receptet

Hagymás krumplisaláta

hagymás krumplisaláta

A hagymás krumplisaláta nagyszerű köretnek és salátának de akár előételnek is. Nagyszerű kiegészítője a rántott halnak, s önmagában is tartalmas étel.

Elkészíthetjük lilahagymával, vagy akár salátahagymával is, az ecet mindenképpen ki fogja hozni a … Megnézem a receptet

Tejfölös gombapörkölt

tejfölös gombapaprikás

A tejfölös gombapörkölt az év minden szakában egy tartalmas mégis húsmentes finomság. Könnyen elkészül, laktat, s tele van rostanyagokkal.

Két alapvető elkészítési módja van a gombapaprikásnak. Az egyik esetben a gomba íze lesz hangsúlyosabb, … Megnézem a receptet

Zöldborsóleves

zöldborsóleves

A zöldborsóleves egy könnyed nyári étel, mely az év bármely részében feltölthet bennünket friss és üde érzésekkel.

Néhány zöldség, kevés hagyma és fokhagyma, s természetesen a húsleves íze, mely igazán ellenállhatatlanná teszi ezt a … Megnézem a receptet