Bácskai rizses hús

bácskai rizseshús

A bácskai rizses hús egy lecsós, fűszeres, rizses egytálétel, mely  az év bármely időszakában nagyszerű választás akár ebédre, akár vacsorára.

Csupán pár egyszerű szabályt kell betartani hozzá, hogy a végeredmény ízletes és gusztusos legyen.

Megnézem a receptet

Egyszerű rizses hús

rizses hús

A rizses hús elkészítése egy egyszerű, mégis a felhasznált hús és a fűszerek révén egy igen változatos egytálétel az év bármely időszakában.

Csupán pár egyszerű szabályt kell betartani hozzá, hogy a végeredmény ízletes és … Megnézem a receptet

Bakonyi betyárleves

bakonyi betyárleves

A bakonyi betyárleves egy ízekben gazdag magyaros leves. zöldségekkel, gombával, kaporral, tejfölös habarással, esetleg lángolt kolbásszal és köménymaggal.

Tartalmas és sokféle ízvilágával bármikor nagyszerű választás egy hűvösebb estére, vagy egy tartalmasabb ebédhez.

Először megnézzük, … Megnézem a receptet

 

Bakonyi sertésszelet

bakonyi sertésszelet

A bakonyi sertésszelet egy különleges tejfölös-gombás sülthús, melynek az egyedi ízvilágát a sült szalonna, a kakukkfű és a majoránna együttese adja meg.

Elkészítése ugyan egy picit pepecselős, de megérni, mert a benne lévő sokféle … Megnézem a receptet

Bakonyi sertésborda

bakonyi sertésborda

A bakonyi sertésborda egy különleges tejfölös-gombás sülthús, melynek az egyedi ízvilágát a sült szalonna, a kakukkfű és a majoránna együttese adja meg.

Elkészítése ugyan egy picit pepecselős, de megérni, mert a benne lévő sokféle … Megnézem a receptet

Csikós tokány

csikós tokány

A csikós tokány egy ősi magyar étel, hosszúkásra vágott sertéshúsból, hagymával, fokhagymával, paprikával és tejfölös-lisztes habarással.

Az elkészítésének titka, hogy hagyjuk a húst rendesen megpuhulni, mert attól lesz igazán finom és kívánatos.

Először megnézzük, … Megnézem a receptet