Sertés oldalas  receptek

oldalasFinom oldalas receptek neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyben a oldalas íze és húsa tartalmasabbá teszi az ételeket.

A következő receptek oldalas felhasználásával készülnek, amik elkészítéséhez pontos mennyiségeket és részletes leírásokat találhatsz, ha lejjebb görgetsz.

Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet oldalas, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.

Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!

Legújabb oldalast tartalmazó ételek:

Egyszerű lebbencsleves

lebbencsleves

Egyszerű lebbencsleves recept szalonnával, csusza tésztával, krumplival, vöröshagymával, petrezselyemmel, az elkészítés részletes leírásával.

Mely ízletesebbé (tartalmasabbá) tehető némi fokhagymával, sárgarépával, fehérrépával, zellerrel, TV paprikával és paradicsommal..

Megnézem a Receptet Egyszerű lebbencsleves

Hagyományos kocsonya

kocsonya

Hagyományos kocsonya recept füstölt tarjából, bőrkéből, csülökből, farokból, hagymával, fokhagymával, zöldséggel és szemesborssal, az elkészítés részletes leírásával.

Melyben a füstölt íz, a kocsonyás jelleg és a zöldségek együttesen adják meg azt az ízélményt, amit sokan szeretnek ebben a különleges téli ételben.

Megnézem a Receptet Hagyományos kocsonya

Tárkonyos sertésraguleves

tárkonyos sertésragu leves

Tárkonyos sertésraguleves recept hagymával, fokhagymával, sárgarépával, zellerrel, tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.

Egy könnyen elkészíthető s mégis laktató leves sertéscombból, lapockából, esetleg dagadóból. Mely önmagában is lehet egy nagyszerű vacsora.

Megnézem a Receptet Tárkonyos sertésraguleves

Káposztás bableves

káposztás bableves

Káposztás bableves recept fejtett babbal, savanyú káposztával, füstölt hússal, hagymával s tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.

Két laktató zöldség találkozása egy tányérban, melyet a füstölt hús és hagymás íz tessz igazán egyedivé és különlegessé.

Megnézem a Receptet Káposztás bableves

Sólet

sólet

A sólet receptje füstölt hússal, fejtett babbal, árpagyönggyel, tojással, hagymával és fokhagymával, az elkészítés pontos lépéseivel.

Mindezt egy nagyobb vaslábosban vagy agyagedényben (római tálban), 2-3 óra alatt megsütve a sütőben, egy só nagy adag vízben.

Megnézem a Receptet Sólet

Sertéspörkölt

sertéspörkölt

A sertéspörkölt recept sertéscombból, sóval, borssal, paprikával, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.

A sertéscombot jól megfőzve, ízletes köretet készítve hozzá, csípősen vagy kevésbé fűszeresen, mindezt érthető stílusban megfogalmazva.

Megnézem a Receptet Sertéspörkölt

Hagyományos brassói aprópecsenye

brassói aprópecsenye

Brassói aprópecsenye recept sertéscombból, sült krumplival, sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.

Mindezt úgy, hogy az elkészített sertéspörkölt szaftjában hagyjuk kicsit állni a kockára vágott sültkrumplit, hogy azt magába szívja.

Megnézem a Receptet Hagyományos brassói aprópecsenye

Tavaszi rizses hús

tavaszi rizses hús

Tavaszi rizses hús recept hagymával, csirkehússal, paprikával, paradicsommal, sárgarépával, zöldborsóval, az elkészítés részletes leírásával.

Csupán pár egyszerű szabályt kell betartani hozzá, hogy a végeredmény ízletes és gusztusos legyen (le legyen se kemény se szétfőtt a rízs).

Megnézem a Receptet Tavaszi rizses hús

Bácskai rizses hús

bácskai rizseshús

Bácskai rizses hús recept sertéscombból, hagymával, fokhagymával, paprikával, paradicsommal, rizzsel, az elkészítés részletes leírásával.

Csupán pár egyszerű szabályt kell betartani hozzá, hogy a végeredmény mindig ízletes és gusztusos legyen.

Megnézem a Receptet Bácskai rizses hús

Bakonyi tokány

bakonyi tokány

Bakonyi tokány recept hagymával, gombával, paprikával, paradicsommal, majoránnával és kakukkfűvel az elkészítés részletes leírásával.

Az elkészítése ideje jelentősen függ az elkészítéséhez használt hús típusától, de csirkéből akár egy óra alatt is egy fenséges és különleges ételt készíthetünk. Melynek egyediségét a a hozzá adott gombától és a fűszerektől nyeri el.

Megnézem a Receptet Bakonyi tokány