Ízletes rizibizi receptje pergő rizzsel, finom zöldborsóval, petrezselyemmel megszórva, az elkészítés lépéseinek részletes leírásával.
Vaj tartalmú receptek
Finom vaj tartalmú receptek neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyben a vaj ízesítőként tartalmasabbá teszi az ételeket.
A következő receptek vaj felhasználásával készülnek, amik elkészítéséhez pontos mennyiségeket és részletes leírásokat találhatsz, ha lejjebb görgetsz.
Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet vaj, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.
Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!
Legújabb vajat tartalmazó ételek:
Tökfőzelék rántással
Tökfőzelék receptje vajas-paprikás rántással, hagymával, tejjel, tejföllel, sóval és fehérborssal az elkészítés részletes leírásával.
Tökfőzelék tejjel
Tökfőzelék receptje tejjel, vajjal, tejföllel, kaporral, hagymával, sóval és fűszerpaprikával az elkészítés részletes leírásával.
Tökfőzelék friss tökből
Tökfőzelék receptje friss tökből, kaporral, hagymával, vajjal, tejjel, tejföllel, sóval és fűszerpaprikával az elkészítés részletes leírásával.
Tökfőzelék mirelitből
Tökfőzelék receptje mirelitből kaporral, hagymával, vajjal, tejjel, tejföllel, sóval és fűszerpaprikával az elkészítés részletes leírásával.
Kapros tökfőzelék
Kapros tökfőzelék receptje vajjal, hagymával, tejjel, tejföllel, sóval és fűszerpaprikával az elkészítés részletes leírásával.
Tejfölös vöröslencse főzelék
Tejfölös vöröslencse-főzelék receptje hagymával, fokhagymával, fehérborssal, mustárral és babérlevéllel, az elkészítés részletes leírásával.
Borsófőzelék tejjel
Borsófőzelék recept tejjel, amiben a zöldborsót puhára főzzük cukros-sós vízben, majd a végén rántással besűrítjük, amit tejjel felengedünk.
Sonkás tészta
A sonkás tészta receptje vajjal, fokhagymával, tejszínnel, reszelt sajttal, finom tésztával, az elkészítés részletes leírásával.
Póréhagyma-krémleves
Póréhagyma-krémleves recept vajjal, fokhagymával, zellerszárral, krumplival, alaplével, tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.