Sertés comb receptek

sertéscombFinom sertés comb receptek a hozzávalók pontos mennyiségeivel és az elkészítés részletes leírásával. A lehetséges változatok elkészítésének módját is bemutatva.

Sok nagyszerű étel, melyben a sertéscomb íze és húsa tartalmasabbá teszi az ételeket. Neked és a szeretteidnek.

Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet sertéscomb, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.

Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!

Legújabb sertés comb receptek:

Hagyományos kocsonya

kocsonya

Hagyományos kocsonya recept füstölt tarjából, bőrkéből, csülökből, farokból, hagymával, fokhagymával, zöldséggel és szemesborssal, az elkészítés részletes leírásával.

Melyben a füstölt íz, a kocsonyás jelleg és a zöldségek együttesen adják meg azt az ízélményt, amit sokan szeretnek ebben a különleges téli ételben.

Megnézem a Receptet Hagyományos kocsonya

Tarhonyás hús

tarhonyás hús

Tarhonyás hús recept, hagymával, fokhagymával, paprikával, paradicsommal, őrölt köménnyel, az elkészítés részletes leírásával.

Egy könnyen elkészíthető, finom s laktató étel, s mely önmagában is elegendő lehet egy könnyed ebédhez vagy vacsorához.

Megnézem a Receptet Tarhonyás hús

Tárkonyos sertésraguleves

tárkonyos sertésragu leves

Tárkonyos sertésraguleves recept hagymával, fokhagymával, sárgarépával, zellerrel, tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.

Egy könnyen elkészíthető s mégis laktató leves sertéscombból, lapockából, esetleg dagadóból. Mely önmagában is lehet egy nagyszerű vacsora.

Megnézem a Receptet Tárkonyos sertésraguleves

Káposztás bableves

káposztás bableves

Káposztás bableves recept fejtett babbal, savanyú káposztával, füstölt hússal, hagymával s tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.

Két laktató zöldség találkozása egy tányérban, melyet a füstölt hús és hagymás íz tessz igazán egyedivé és különlegessé.

Megnézem a Receptet Káposztás bableves

Füstölt csülkös bableves

csülkös bableves

Füstölt csülkös bableves recept hagymával, fokhagymával, zöldségekkel, petrezselyemmel és babérlevéllel, az elkészítés részletes leírásával.

Melyet ugyan elég sokáig tart megfőzni, de a végeredmény egy tápláló, laktató, ízletes, és tápanyagokban gazdag leves.

Megnézem a Receptet Füstölt csülkös bableves

A tökéletes rántott hús (bécsi szelet)

rántott hús

Mi a tökéletes rántott hús titka? Hogyan készítsük elő a hússzeleteket, hogy a rántott hús belül finom és zaftos legyen, kívül pedig ropogós?

Milyen vastag hússzeletekből induljunk ki? Milyen vékonyra klopfoljuk ki? Hogyan fűszerezzük be? Miként panírozzuk ki? S hogyan süssük ki, hogy a végeredmény ne legyen papírvékony és kőkemény?

Megnézem a Receptet A tökéletes rántott hús (bécsi szelet)

Lyoni sertésszelet

lyoni sertésszelet

A lyoni sertésszelet receptje ízletes pácba áztatott karajjal, hagymával, fehér borral és olíva olajjal, az elkészítés részletes leírásával.

Melyben a mustár és a fokhagyma ízét a paradicsompüré és a sült hagyma íze ellenpontozza.

Megnézem a Receptet Lyoni sertésszelet

Húsvéti sonka főzése

húsvéti sonka főzése

Húsvéti sonka főzése nem túl bonyolult, csak idő és pár apróság kell hozzá. Esetleg tehetünk a főzőlébe hagymát, fokhagymát, répát, babérlevelet, szemes borsot és borókabogyót.

Amire viszont mindenképpen érdemes odafigyelni, hogy csak minőségi húsból álljunk neki főtt sonkát készíteni, mert a nem megfelelő minőségű alapanyag a legtöbb esetben csapnivaló végeredményt fog eredményezni.

Megnézem a Receptet Húsvéti sonka főzése

Sertéspörkölt

sertéspörkölt

A sertéspörkölt recept sertéscombból, sóval, borssal, paprikával, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.

A sertéscombot jól megfőzve, ízletes köretet készítve hozzá, csípősen vagy kevésbé fűszeresen, mindezt érthető stílusban megfogalmazva.

Megnézem a Receptet Sertéspörkölt

Erőleves gazdagon

erőleves

Erőleves recept vöröshússal, hagymával, fokhagymával, sárgarépával, fehérrépával, paradicsommal, borssal, az elkészítés részletes leírásával.

Az egyetlen titka, hogy sokféle zöldséget tegyünk bele, s hagyjuk rendesen szétfőni az alkotó elemeit. Mert ennek révén kerül bele a legtöbb tápanyag a lébe.

Megnézem a Receptet Erőleves gazdagon