Majonézes saláták

majonézes kukoricasalátaFinom majonézes saláták krumpliból, borsóból, sárgarépából, káposztából, uborkából, almából, kukoricából főtt tojásból.

Megadva a receptek elkészítésének pontos lépéseit, és az hozzávalók mennyiségeit.

Neked és a szeretteidnek.

Legújabb majonézes saláta receptek:

Majonézes krumplisaláta

majonézes krumplisaláta

A majonézes krumplisaláta receptje hagymával, tejföllel, mustárral, őrölt borssal, cukorral és citrommal, az elkészítés lépéseinek pontos leírásával.

Amiben a csípős hagyma és az édes krumpli találkozik a mustár és az őröltbors ízvilágával, melyet a savanykás citrom és tejföl simít össze egy egységes egésszé.

Megnézem a Receptet Majonézes krumplisaláta

Kaszinótojás

kaszinótojás

A kaszinótojás receptje vajjal, fehérborssal, mustárral, majonézzel, tejföllel, citromlével, az elkészítés lépéseinek pontos leírásával.

Egy finom fűszeres-vajas salátakülönlegesség, mely a letöbb helyen a hidegtálak elmaradhatatlan résztvevője.

Megnézem a Receptet Kaszinótojás

Franciasaláta

francia saláta

Franciasaláta recept zöldborsóból, sárgarépából, uborkából, almából (esetleg krumpliból) majonézes öntettel, az elkészítés pontos lépéseivel.

Az elkészítés lépéseit olyan sorrendben bemutatva, hogy a lehető legkevesebb időt vegyen igénybe eme finom majonézes saláta elkészítése.

Megnézem a Receptet Franciasaláta

Coleslaw: az amerikai káposztasaláta

coleslaw: amerikai káposztasaláta

Amerikai káposztasaláta (coleslow) recept sárgarépával, tejföllel, majonézzel, mustárral és mézzel, az elkészítés részletes leírásával.

Mely egy édes mégis egészséges finomság, mely önmagában is laktató, s remek kiegészítője a sült húsos ételeknek.

Megnézem a Receptet Coleslaw: az amerikai káposztasaláta

Majonézes kukoricasaláta

majonézes kukoricasaláta

Majonézes kukoricasaláta recept csemegekukoricából, majonézből, mustárral és tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.

Mely egy pillanatok alatt elkészíthető könnyed étel, s önmagában is finom (mondjuk előételként). De köretként illetve salátaként is nagyszerű választás sülthúsok vagy halételek mellé.

Megnézem a Receptet Majonézes kukoricasaláta

Majonézes tojássaláta

majonézes tojássaláta

Majonézes tojássaláta recept főtt tojásból, majonézből, némi tejföllel, mustárral, sóval és borssal, az elkészítés részletes leírásával.

Amit érdemes előre elkészíteni, mert az ízek összeéréséhez időre lesz szükség a hűtőben.

Megnézem a Receptet Majonézes tojássaláta

Majonézes lencsesaláta

A majonézes lencsesaláta receptje puhára főtt lencsével, virslivel, tojással, lilahagymával és tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.

A végső íze 5 eltérő íz találkozásából alakul ki. A majonéz és a lencse ízvilágát a lilahagyma, a tojás és a virsli teszi karakteresebbé, teljesebbé.

Megnézem a Receptet Majonézes lencsesaláta