Kolbásszal töltött dagadó, savanyúkáposzta ágyon, hagyományos összetevőkkel, akár picit csípősen is, az elkészítés részletes leírásával.
Töltött dagadó receptek
Különböző töltött dagadó receptek, némileg eltérő hozzávalókkal és fűszerekkel, hogy az ízlésednek megfelelő ételt tudd elkészíteni magadnak és szeretteidnek.
Töltött dagadó töltelék 4 lépésben
A töltött dagadó tölték pontos receptje az elkészítés 4 fontos lépésével, az összetevők arányait pontosan megadva.
Gombával töltött dagadó
A gombával töltött dagadó receptje hagymával, fokhagymával, zsemlével, tojással, borssal és majoránnával, az elkészítés részletes leírásával.
Májjal töltött dagadó
A májjal töltött dagadó receptje tojással, zsemlével, csirkemájjal, fokhagymával és petrezselyemzölddel, az elkészítés részletes leírásával.
Darált hússal töltött dagadó
Darált hússal töltött dagadó receptje kétféle hússal, hagymával, fokhagymával, petrezselyemmel, az elkészítés részletes leírásával.
Töltött dagadó
A töltött dagadó recept hagymával, fokhagymával, tojással, zsemlével, majoránnával és petrezselyemmel, az elkészítés részletes leírásával.