Fasírt készítése sertéshúsból

fasírt

A fasírt legfinomabb sertéshúsból elkészítve. Zsemlével, hagymával, tojással, némi fűszerrel, olajban kisütve. Főzelékhez, körettel, szendvicsbe töltve, vagy csak úgy magában.

Ugyan maga a recept egyszerű, de van pár olyan apró fogás, amire érdemes odafigyelni, … Megnézem a receptet

Pulykafasírt

pulykafasírt

A pulykafasírt nagyon hasonlít a sertésből készült fasírthoz, habár a pulykacomb tulajdonságai miatt a recept arányai picit eltérnek.

A pulykacomb ugyanis kevésbé kötött húsféle, mint a sertéshús, ezért hamarabb megsül, s nem is kell … Megnézem a receptet

Gombócos káposzta

gombócos káposzta

A gombócos káposzta egy karácsonyi étel, szalonnával, savanyú káposztával, darált hússal, főtt rizzsel és finom fűszerekkel.

Sokban hasonlít az elkészítése a töltött káposztához. A különbség csupán az, hogy a darált húsból készült masszát … Megnézem a receptet

Töltött káposzta

Töltött káposzta

A töltött káposzta egy jellegzetes karácsonyi étel, szalonnával, savanyú káposztával, darált hússal, főtt rizzsel és finom fűszerekkel.

Sokféle változata van, függően az ízesítéstől és a felhasznált darálthús minőségétől. Az viszont biztos, hogy nem ez … Megnézem a receptet

Szabolcsi töltött káposzta

szabolcsi töltött káposzta

A szabolcsi töltött káposzta egy jellegzetes karácsonyi étel, füstölt hússal, édes és savanyú káposztával, darált hússal és finom fűszerekkel.

Ami megkülönbözteti a a szabolcsit a klasszikus töltött káposztától, hogy paradicsomosan készül, némileg eltérő fűszerezéssel.

Megnézem a receptet

Csirkemell pörkölt

csirkemell pörkölt

A csirkemell pörkölt egy könnyű és ízletes étel, mely nem annyira zsíros, mint a sertésből vagy a marhából készített változata.

Igazából pár hozzávalóból egy óra alatt bármikor elkészíthető ez az ízletes és könnyű, mégis … Megnézem a receptet

Rizses hús csirkemellből

rizses hús csirkemellből

A rizses hús csirkemellből könnyen és gyorsan elkészül, s nem annyira zsíros, mint a sertésből vagy a marhából készített változata.

Igazából pár hozzávalóból egy óra alatt bármikor elkészíthető ez az ízletes és könnyű, mégis … Megnézem a receptet

Csikós tokány

csikós tokány

A csikós tokány egy ősi magyar étel, hosszúkásra vágott sertéshúsból, hagymával, fokhagymával, paprikával és tejfölös-lisztes habarással.

Az elkészítésének titka, hogy hagyjuk a húst rendesen megpuhulni, mert attól lesz igazán finom és kívánatos.

Először megnézzük, … Megnézem a receptet

Bakonyi sertéstokány

bakonyi sertéstokány

A bakonyi sertéstokány egy gombás, tejfölös pörkölt jellegű étel, a majoránna és a kakukkfű illatával megbolondítva.

Ugyan az elkészítése picit időigényesebb, mint más sertés ételeknek, de megéri a fáradozást, mert az íze fenséges és … Megnézem a receptet

Csirkemell tokány

csirkemell tokány

A csirkemell tokány egy könnyen és gyorsan elkészíthető étel, ha már unjuk az egyhangú pörköltök világát, s valami finom s változatos ételre vágyunk.

A sokféle fűszerezési lehetőség miatt többféle módon is el lehet készíteni, … Megnézem a receptet