A kuszkusz elkészítésének pontos leírása forró vízzel, húsos vagy zöldséges alaplével, kevés sóval, olívaolajjal vagy vajjal.
Arab ételek
Arab ételek az Egytálételek.hu oldalon.
Ismerd meg az arab ételek elkészítési módját, a felhasznált összetevők pontos mennyiségét (arányát). Mindezt érthetően és követhetően.
A receptek végén mindig fogsz találni pár gyakorlatias tanácsot, hogy mire érdemes odafigyelni, s hogyan lehet változatosan elkészíteni az adott ételt.
Mert egy ételt sokféle képen le lehet készíteni.
Legújabb arab ételek:
A rizs főzése
A rizs főzésének receptje az elkészítés részletes leírásával. Nagyszerű köret, süt húsokhoz, pörköltökhöz épp ugyan olyan jó választás, mint sok zöldséges étel kisérőjeként. S rengeteg rakott ételbe is a rizs az egyik fő összetevő.
Sárgaborsóleves
Sárgaborsóleves recept hagymával, szalonnával, babérlevéllel, korianderrel és római köménnyel, az elkészítés részletes leírásával.
Sárgaborsó-krémleves
A sárgaborsó-krémleves receptje hagymával, fokhagymával, krumplival, babérlevéllel és főzőtejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.
Lencse főzése
A lencse főzés leírása 3 lépésben. Kezdve az előkészítéssel (átválogatással), majd folytatva az áztatással, egészen a főzéshez használt fűszerek pontos mennyiségeivel.
6 vöröslencse leves recept
6 vöröslencseleves recept a hozzávalók pontos mennyiségeivel és az elkészítés részletes leírásával. Akár zöldségest, akár fűszerest, vagy akár a húsost keressük, ebben a listában benne lesz.
Marokkói vöröslencseleves
Marokkói vöröslencseleves receptje zöldségekkel, korianderrel, gyömbérrel, római köménnyel, az elkészítés részletes leírásával.