Sárgaborsóleves

sárgaborsóleves

A sárgaborsóleves egy fehérjében gazdag étel. Télen ideális az emésztésünk karbantartására, főleg ha pár melegítő fűszert is hozzáteszünk.

Ugyan sokak rémálma volt a menzán a sárgaborsó, mert nem volt elegendő ideig előre beáztatva, és … Megnézem a receptet

Sárgaborsó-krémleves

sárgaborsó krémleves

A sárgaborsó-krémleves egy fehérjében, rostokban és a szabad szénhidrátokban gazdag, ízletes és laktató leves.

Ha egy-két apró dologra odafigyelünk, könnyen és gyorsan le lehet készíteni az év bármely részében.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen … Megnézem a receptet

Lencse főzése

lencse

Bármilyen lencse receptet el akarunk készíteni, az első lépés, ha nem konzerv lencséből indulunk ki, a lencse megfőzése.

Ugyan a lencse főzése nem bonyolult, de érdemes pár apró dologra odafigyelni, hogy az eredmény finom és kívánatos legyen. Megnézem a receptet

Marokkói vöröslencseleves

marokkói vöröslencse leves

Marokkói vöröslencseleves egy könnyen elkészíthető tápláló étek ebédre s vacsorára egyaránt.

Ízvilága a többféle fűszer miatt különleges, idehaza nem mondható szokványosnak, de annyira nem sokkoló, mint egy igazán fűszeres (esetleg csípős) indiai vagy távolkeleti … Megnézem a receptet