Sertés lapocka receptek

lapockaFinom sertés lapocka receptek a hozzávalók pontos mennyiségeivel és az elkészítés részletes leírásával. Megadva a lehetséges változatok elkészítésének módját is.

Neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyben a lapocka íze egy húsa tartalmasabbá teszi az ételeket.

Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet lapocka, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.

Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!

Legújabb sertés lapocka receptek:

Hagyományos kocsonya

kocsonya

Hagyományos kocsonya recept füstölt tarjából, bőrkéből, csülökből, farokból, hagymával, fokhagymával, zöldséggel és szemesborssal, az elkészítés részletes leírásával.

Melyben a füstölt íz, a kocsonyás jelleg és a zöldségek együttesen adják meg azt az ízélményt, amit sokan szeretnek ebben a különleges téli ételben.

Megnézem a Receptet Hagyományos kocsonya

Tarhonyás hús

tarhonyás hús

Tarhonyás hús recept, hagymával, fokhagymával, paprikával, paradicsommal, őrölt köménnyel, az elkészítés részletes leírásával.

Egy könnyen elkészíthető, finom s laktató étel, s mely önmagában is elegendő lehet egy könnyed ebédhez vagy vacsorához.

Megnézem a Receptet Tarhonyás hús

Füstölt csülkös bableves

csülkös bableves

Füstölt csülkös bableves recept hagymával, fokhagymával, zöldségekkel, petrezselyemmel és babérlevéllel, az elkészítés részletes leírásával.

Melyet ugyan elég sokáig tart megfőzni, de a végeredmény egy tápláló, laktató, ízletes, és tápanyagokban gazdag leves.

Megnézem a Receptet Füstölt csülkös bableves

Tökéletes rántott karaj

rántott karaj

Mi a tökéletes rántott karaj titka? Hogyan készítsük elő a karaj szeleteket, hogy belül finom és zaftos, kívül pedig ropogós legyen?

Milyen vastag hússzeletekből induljunk ki? Milyen vékonyra klopfoljuk ki őket? Hogyan fűszerezzük be a húst? Mire figyeljünk panírozásnál? S hogyan süssük ki, hogy a végeredmény ne legyen papírvékony és kőkemény?

Megnézem a Receptet Tökéletes rántott karaj

A tökéletes rántott hús (bécsi szelet)

rántott hús

Mi a tökéletes rántott hús titka? Hogyan készítsük elő a hússzeleteket, hogy a rántott hús belül finom és zaftos legyen, kívül pedig ropogós?

Milyen vastag hússzeletekből induljunk ki? Milyen vékonyra klopfoljuk ki? Hogyan fűszerezzük be? Miként panírozzuk ki? S hogyan süssük ki, hogy a végeredmény ne legyen papírvékony és kőkemény?

Megnézem a Receptet A tökéletes rántott hús (bécsi szelet)

Lyoni sertésszelet

lyoni sertésszelet

A lyoni sertésszelet receptje ízletes pácba áztatott karajjal, hagymával, fehér borral és olíva olajjal, az elkészítés részletes leírásával.

Melyben a mustár és a fokhagyma ízét a paradicsompüré és a sült hagyma íze ellenpontozza.

Megnézem a Receptet Lyoni sertésszelet

Húsvéti sonka főzése

húsvéti sonka főzése

Húsvéti sonka főzése nem túl bonyolult, csak idő és pár apróság kell hozzá. Esetleg tehetünk a főzőlébe hagymát, fokhagymát, répát, babérlevelet, szemes borsot és borókabogyót.

Amire viszont mindenképpen érdemes odafigyelni, hogy csak minőségi húsból álljunk neki főtt sonkát készíteni, mert a nem megfelelő minőségű alapanyag a legtöbb esetben csapnivaló végeredményt fog eredményezni.

Megnézem a Receptet Húsvéti sonka főzése

Sertéspörkölt

sertéspörkölt

A sertéspörkölt recept sertéscombból, sóval, borssal, paprikával, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.

A sertéscombot jól megfőzve, ízletes köretet készítve hozzá, csípősen vagy kevésbé fűszeresen, mindezt érthető stílusban megfogalmazva.

Megnézem a Receptet Sertéspörkölt

Hagyományos brassói aprópecsenye

brassói aprópecsenye

Brassói aprópecsenye recept sertéscombból, sült krumplival, sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.

Mindezt úgy, hogy az elkészített sertéspörkölt szaftjában hagyjuk kicsit állni a kockára vágott sültkrumplit, hogy azt magába szívja.

Megnézem a Receptet Hagyományos brassói aprópecsenye

Erőleves gazdagon

erőleves

Erőleves recept vöröshússal, hagymával, fokhagymával, sárgarépával, fehérrépával, paradicsommal, borssal, az elkészítés részletes leírásával.

Az egyetlen titka, hogy sokféle zöldséget tegyünk bele, s hagyjuk rendesen szétfőni az alkotó elemeit. Mert ennek révén kerül bele a legtöbb tápanyag a lébe.

Megnézem a Receptet Erőleves gazdagon