A rizses hús receptje hagymával, fokhagymával, paradicsommal, paprikával, sóval és borssal, az elkészítés részletes leírásával.
Sertés lapocka receptek
Finom sertés lapocka receptek a hozzávalók pontos mennyiségeivel és az elkészítés részletes leírásával. Megadva a lehetséges változatok elkészítésének módját is.
Neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyben a lapocka íze egy húsa tartalmasabbá teszi az ételeket.
Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet lapocka, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.
Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!
Legújabb sertés lapocka receptek:
Eredeti palócleves
Eredeti palócleves recept ürühússal, hagymával, fokhagymával, krumplival, zöldbabbal, tejfölös habarással, az elkészítés részletes leírásával.
Zöldborsós brassói
Brassói receptje borsóval, sertéscombból, sült krumplival, sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.
Hagyományos kocsonya
Hagyományos kocsonya recept füstölt tarjából, bőrkéből, csülökből, farokból, hagymával, fokhagymával, zöldséggel és szemes borssal, az elkészítés részletes leírásával.
Tarhonyás hús
Tarhonyás hús recept, hagymával, fokhagymával, paprikával, paradicsommal, őrölt köménnyel, az elkészítés részletes leírásával.
Csülkös bableves
Füstölt csülkös bableves recept hagymával, fokhagymával, zöldségekkel, petrezselyemmel és babérlevéllel, az elkészítés részletes leírásával.
Rántott karaj
Mi a tökéletes rántott karaj titka? Hogyan készítsük elő a karaj szeleteket, hogy belül finom és zaftos, kívül pedig ropogós legyen?
Rántott hús
Mi a tökéletes rántott hús titka? Hogyan készítsük elő a hússzeleteket, hogy a rántott hús belül finom és zaftos legyen, kívül pedig ropogós?
Lyoni sertésszelet
A lyoni sertésszelet receptje ízletes pácba áztatott karajjal, hagymával, fehér borral és olíva olajjal, az elkészítés részletes leírásával.
Húsvéti sonka főzése
Húsvéti sonka főzése nem túl bonyolult, csak idő és pár apróság kell hozzá. Esetleg tehetünk a főzőlébe hagymát, fokhagymát, répát, babérlevelet, szemes borsot és borókabogyót.