töltekezünk, töltekezünk?

Egybefasírt

egybefasírt

Egybefasírt recept hagymával, fokhagymával, zsemlével, tojással, tarka borssal, majoránnával, az elkészítés részletes leírásával.

Sokféle változata létezik, függően a fűszerezésétől és a felhasznált darálthús minőségétől, aminek a részleteit az alaprecept után vesszük majd sorra.

Megnézem a Receptet Egybefasírt

Töltött káposzta

Töltött káposzta

Töltött káposzta recept darált húsból hagymával, fokhagymával, szalonnával, kolbásszal, köménymaggal, az elkészítés részletes leírásával.

Sokféle változata van, függően az ízesítéstől és a felhasznált darálthús minőségétől. Az viszont biztos, hogy nem ez az étel lesz az év diétás fogása…

Megnézem a Receptet Töltött káposzta

Szabolcsi töltött káposzta

szabolcsi töltött káposzta

Szabolcsi töltött káposzta recept sűrített paradicsommal, hagymával, kolbásszal és kétféle káposztával, az elkészítés részletes leírásával.

Mely a klasszikus töltött káposztától érdemben eltér a paradicsomlé és az eltérő fűszerezés révén..

Megnézem a Receptet Szabolcsi töltött káposzta

Töltött dagadó töltelék 4 lépésben

májjal töltött dagadó

A töltött dagadó tölték pontos receptje az elkészítés 4 fontos lépésével, az összetevők arányait pontosan megadva.

Ami még akkor is nagyjából adott, ha a töltelékhez főtt tojást, gombát vagy májat adunk hozzá, hogy ízesebb és különlegesebb legyen.

Megnézem a Receptet Töltött dagadó töltelék 4 lépésben

Gombával töltött dagadó

gombával töltött dagadó

A gombával töltött dagadó receptje hagymával, fokhagymával, zsemlével, tojással, borssal és majoránnával, az elkészítés részletes leírásával.

Melynek ízvilága sokféle íz kölcsönhatásaként alakul ki, s már sülés közben is beindítja az ízlelőbimbókat.

Megnézem a Receptet Gombával töltött dagadó

Májjal töltött dagadó

májjal töltött dagadó

A májjal töltött dagadó receptje tojással, zsemlével, csirkemájjal, fokhagymával és petrezselyemzölddel, az elkészítés részletes leírásával.

Az elkészítése során fontos a máj alapos előkészítése és megfőzése, különben az omlós húsban a töltelék kemény májdarabokat fog tartalmazni, mely nem a legnagyobb élvezet.

Megnézem a Receptet Májjal töltött dagadó

Darált hússal töltött dagadó

darált hússal töltött dagadó

Darált hússal töltött dagadó receptje kétféle hússal, hagymával, fokhagymával, petrezselyemmel, az elkészítés részletes leírásával.

A végeredmény akkor lesz az igazi, ha picit zsírosabb húst választunk a töltelékhez, teszünk bele 1-2 beáztatott zsömlét, s ezt a keveréket megfontoltan fűszerezzük. A túl sok és a túl erő fűszer könnyen elnyomhatja a dagadó ízét.

Megnézem a Receptet Darált hússal töltött dagadó

Töltött dagadó

Töltött dagadó

A töltött dagadó recept hagymával, fokhagymával, tojással, zsemlével, majoránnával és petrezselyemmel, az elkészítés részletes leírásával.

Az elkészítése kíván némi gyakorlatot és kézügyességet, de attólmég bárki belevághat.

Megnézem a Receptet Töltött dagadó