Töltött hús receptek

Töltött dagadóÍzletes töltött hús receptek csirkéből, sertésből, pulykából és marhából. Zsemlével, hagymával, (fokhagymával,) tojással, zöld fűszerekkel és sóval.

Sütőben megsütve, gusztusosan feltálalva, ízletes köreteket mellétéve, savanyúsággal vagy salátával kiegészítve.

Megadva a receptek elkészítésének pontos lépéseit, és az hozzávalók mennyiségeit.

Legújabb töltött hús receptek:

Egybefasírt

egybefasírt

Egybefasírt recept hagymával, fokhagymával, zsemlével, tojással, tarka borssal, majoránnával, az elkészítés részletes leírásával.

Sokféle változata létezik, függően a fűszerezésétől és a felhasznált darálthús minőségétől, aminek a részleteit az alaprecept után vesszük majd sorra.

Megnézem a Receptet Egybefasírt

Töltött káposzta

Töltött káposzta

Töltött káposzta recept darált húsból hagymával, fokhagymával, szalonnával, kolbásszal, köménymaggal, az elkészítés részletes leírásával.

Sokféle változata van, függően az ízesítéstől és a felhasznált darálthús minőségétől. Az viszont biztos, hogy nem ez az étel lesz az év diétás fogása…

Megnézem a Receptet Töltött káposzta

Szabolcsi töltött káposzta

szabolcsi töltött káposzta

Szabolcsi töltött káposzta recept sűrített paradicsommal, hagymával, kolbásszal és kétféle káposztával, az elkészítés részletes leírásával.

Mely a klasszikus töltött káposztától érdemben eltér a paradicsomlé és az eltérő fűszerezés révén..

Megnézem a Receptet Szabolcsi töltött káposzta

Töltött dagadó töltelék 4 lépésben

májjal töltött dagadó

A töltött dagadó tölték pontos receptje az elkészítés 4 fontos lépésével, az összetevők arányait pontosan megadva.

Ami még akkor is nagyjából adott, ha a töltelékhez főtt tojást, gombát vagy májat adunk hozzá, hogy ízesebb és különlegesebb legyen.

Megnézem a Receptet Töltött dagadó töltelék 4 lépésben

Gombával töltött dagadó

gombával töltött dagadó

A gombával töltött dagadó receptje hagymával, fokhagymával, zsemlével, tojással, borssal és majoránnával, az elkészítés részletes leírásával.

Melynek ízvilága sokféle íz kölcsönhatásaként alakul ki, s már sülés közben is beindítja az ízlelőbimbókat.

Megnézem a Receptet Gombával töltött dagadó

Májjal töltött dagadó

májjal töltött dagadó

A májjal töltött dagadó receptje tojással, zsemlével, csirkemájjal, fokhagymával és petrezselyemzölddel, az elkészítés részletes leírásával.

Az elkészítése során fontos a máj alapos előkészítése és megfőzése, különben az omlós húsban a töltelék kemény májdarabokat fog tartalmazni, mely nem a legnagyobb élvezet.

Megnézem a Receptet Májjal töltött dagadó

Darált hússal töltött dagadó

darált hússal töltött dagadó

Darált hússal töltött dagadó receptje kétféle hússal, hagymával, fokhagymával, petrezselyemmel, az elkészítés részletes leírásával.

A végeredmény akkor lesz az igazi, ha picit zsírosabb húst választunk a töltelékhez, teszünk bele 1-2 beáztatott zsömlét, s ezt a keveréket megfontoltan fűszerezzük. A túl sok és a túl erő fűszer könnyen elnyomhatja a dagadó ízét.

Megnézem a Receptet Darált hússal töltött dagadó

Töltött dagadó

Töltött dagadó

A töltött dagadó recept hagymával, fokhagymával, tojással, zsemlével, majoránnával és petrezselyemmel, az elkészítés részletes leírásával.

Az elkészítése kíván némi gyakorlatot és kézügyességet, de attól még bárki belevághat.

Megnézem a Receptet Töltött dagadó