Rántott zöldségek

Finom rántott zöldségek bepanírozva és olajban kisütve.

Neked és a szeretteidnek. Hogy többféle rántott zöldség kerüljön az asztalra, ne mindig ugyan az.

Megadva a receptek elkészítésének pontos lépéseit, és az hozzávalók mennyiségeit.

Finom rántott zöldségek:

Rántott padlizsán

rántott padlizsán

Finom rántott padlizsán elkészítésének 3 titka, amitől belül puha, kívül pedig ropogós lesz. A panírozás és kisütés lépéseinek pontos leírása.

Mitől nem esik szét? Hogyan nem lesz az egész egy merő olaj? S mitől lesz olyan tökéletes, mint az éttermekben?

Megnézem a Receptet Rántott padlizsán

Rántott patisszon (csillagtök)

rántott patisszon

Finom rántott patisszon elkészítésének 3 titka, amitől belül puha, kívül pedig ropogós lesz. A panírozás és kisütés lépéseinek pontos leírása.

Mitől nem esik szét? Hogyan nem lesz az egész egy merő olaj? S mitől lesz olyan tökéletes, mint az éttermekben?

Megnézem a Receptet Rántott patisszon (csillagtök)

Rántott gomba

rántott gomba

A rántott gomba elkészítésének részletes bemutatása, ahogyan a belseje rendesen megpuhul, s a külső bundája mégis ropogós lesz.

Melyik az a pont, ahol a legtöbben elrontják, s mi az a nagyon egyszerű dolog, amivel ez nagyon könnyen elkerülhető.

Megnézem a Receptet Rántott gomba

Rántott brokkoli

rántott brokkoli

Az ízletes rántott brokkoli elkészítésének fő pontjai, amitől belül puha, kívül pedig ropogós lesz. Blansírozás, panírozás és kisütés.

Mitől nem lesz a belseje túlfőtt? Hogyan nem lesz a belseje mégis puha? S mitől lesz olyan tökéletes, mint az éttermekben?

Megnézem a Receptet Rántott brokkoli

Rántott karfiol

rántott karfiol

Finom rántott karfiol elkészítésének 3 fő pontja, amitől belül puha, kívül pedig ropogós lesz. A blansirozás, a panírozás és kisütés lépéseinek pontos leírása.

Mitől nem lesz a belseje túlfőtt? Hogyan nem lesz a belseje mégis puha? S mitől lesz olyan tökéletes, mint az éttermekben?

Megnézem a Receptet Rántott karfiol

Rántott tök

rántott tök

Finom rántott tök elkészítésének 3 titka, amitől belül puha, kívül pedig ropogós lesz. A panírozás és kisütés lépéseinek pontos leírása.

Mitől nem esik szét? Hogyan nem lesz az egész egy merő olaj? S mitől lesz olyan tökéletes, mint az éttermekben?

Megnézem a Receptet Rántott tök

Rántott cukkini

rántott cukkini

Finom rántott cukkini elkészítésének 3 titka, amitől belül puha, kívül pedig ropogós lesz. A panírozás és kisütés lépéseinek pontos leírása.

Mitől nem esik szét? Hogyan nem lesz az egész egy merő olaj? S mitől lesz olyan tökéletes, mint az éttermekben?

Megnézem a Receptet Rántott cukkini