Itt az 5 legfinomabb egytálétel arra az esetre, ha kinyitod a hűtőt, s nem tudod a választ arra a kérdésre, hogy „mit mit főzzek ma?”.
Rakott egytálételek receptjei
Ízletes rakott egytálételek receptjei a hozzávalók pontos mennyiségeivel és az elkészítés részletes leírásával. Rizzsel, krumplival vagy tésztával; hússal vagy hús nélkül; tejszínesen, paradicsomosan vagy besamellel leöntve.
Mindezek pontosan megadott mennyiségekkel és részletes, lépéseket pontosan megmutató leírásokkal bemutatva, hogy bárki el tudja készíteni.
Mint látni fogod, szinte bármiből lehet egy nagyszerű rakott ételt készíteni, akár többféle módon is. Nagyszerű egytálételek vacsorára, vagy egy mozgalmas hétköznapi ebérde.
Legújabb rakott egytálételek:
Sólet gerslivel
Sólet recept gerslivel, hagymával, fokhagymával, füstölt hússal, fejtett babbal és tojással, az elkészítés pontos lépéseivel.
Sólet magyarosan
Sólet recept magyarosan hagymával, fokhagymával, füstölt hússal, fejtett babbal, árpagyönggyel és tojással, az elkészítés pontos lépéseivel.
Sólet sütőben
Sólet recept sütőben elkészítve füstölt hússal, fejtett babbal, árpagyönggyel, tojással, hagymával és fokhagymával, az elkészítés pontos lépéseivel.
Eredeti sólet
Eredeti sólet recept kétféle húsból, hántolt árpával, babbal, tojással, hagymával, libazsírral, az elkészítés részletes leírásával.
Sütőtökös csirke
Sütőtökös csirke recept sóval, borssal, szerecsendióval, olívaolajjal, citrommal és lilahagymával, az elkészítés részletes leírásával.
Vega rakott karfiol
Vega rakott karfiol recept fokhagymával, főtt rizzsel, szerecsendióval, petrezselyemmel, sóval és borssal, a tetején tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.
Csőben sült brokkolis csirkemell
Csőben sült brokkolis csirke recept finom vajjal, tejjel, sajttal, sóval, borssal, szerecsendióval, az elkészítés részletes leírásával.
Csőben sült csirkemell
Csőben sült csirkemell recept finom vajjal, tejjel, sajttal, sóval, borssal, pici szerecsendióval, az elkészítés részletes leírásával.
Csőben sült karfiol
Csőben sült karfiol recept finom vajjal, tejjel, sajttal, sóval, borssal, szerecsendióval, az elkészítés részletes leírásával.