Paradicsomos tészta

Paradicsomos tészta

A paradicsomos tészta egy könnyed itáliai étel, fokhagymával, bazsalikommal, olívaolajjal (sóval s borssal).

Mindezt finom tésztával, és esetleg egy kevés cukorral megédesítve.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan elkészíteni, majd megnézzük azt is, hogyan lehet változatosabb, ízletesebb és tartalmasabb ételt varázsolni belőle.

A paradicsomos tészta elkészítése a tészta megfőzéséről … Megnézem a receptet

Tárkonyos raguleves

tárkonyos ragúleves

A tárkonyos raguleves egy ízletes húsleves, tejszínnel, tárkonnyal, hagymával, fokhagymával, sárgarépával, fehérrépával, zellerrel, és némi fűszerrel.

Változatosságát az adja, milyen húsból készül. Szárnyas húsok hamar megfőnek, de a sertés- és főleg a marhahús sokkal tovább fő, ahhoz idő kell.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan elkészíteni a tárkonyos ragulevest, … Megnézem a receptet

Zellerkrémleves

zellerkrémleves

A zellerkrémleves egy ásványi anyagokban és rostokban gazdag, kicsikét kesernyés leves.

A beletett krumplitól és a tejszíntől nem csak töményebb, hanem lágyabb is az íze, ami segít a zeller karakteres ízét befogadhatóbbá formálni

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan elkészíteni a zellerkrémlevest, majd megnézzük azt is, hogyan lehet változatosabb, … Megnézem a receptet

Brokkolikrémleves

Brokkolikrémleves

A brokkolikrémleves egy laktató, vitaminokban, rostokban és ásványi anyagokban gazdag étel.

Az év bármely szakaszában nagyszerű választás, hisz hidegen magában, illetve melegen trappistasajtra öntve is nagyon finom.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan elkészíteni a brokkolikrémlevest, majd megnézzük azt is, hogyan lehet változatosabb, ízletesebb és tartalmasabb ételt varázsolni belőle.

Megnézem a receptet

Kelbimbó-főzelék

kelbimbó főzelék

A kelbimbó-főzelék egy gyors és egyszerű recept. Finom, laktató, és nem sok kalóriát tartalmaz.

Ha szeretnénk kicsit tartalmasabb főzeléket, főzhetünk mellé 1-2 krumplit, s a rántásos sűrítés helyett akár egy tejfölös habarással is finom lehet.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan elkészíteni a kelbimbó-főzeléket, majd megnézzük azt is, hogyan … Megnézem a receptet

Lencsesaláta

lencsesaláta

Lencsesaláta egy igazán laktató étel mely sokféle módon variálható. Tele van tápanyagokkal, és nem mellesleg finom is.

Ehetjük magában salátaként, de lehet nagyszerű kiegészítője a főtt és sült húsoknak köretként is.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan elkészíteni a lencsesalátát, majd megnézzük azt is, hogyan lehet változatosabb, ízletesebb és … Megnézem a receptet

Lencsefőzelék konzervből

lencsefőzelék

Egy lencsefőzelék konzervből az év bármely szakában nagyszerű választás. Finom, laktató, és tele van tápanyagokkal.

Arról nem is beszélve, hogy benne a 4 alapíz mindegyike megjelenhet, ha nem félünk a dijoni mustár csípős és eléggé sós ízétől.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan elkészíteni a lencsefőzeléket konzervből, majd megnézzük … Megnézem a receptet

Lencse főzése

lencse

Bármilyen lencse receptet el akarunk készíteni, az első lépés, ha nem konzerv lencséből indulunk ki, a lencse megfőzése.

Ugyan a lencse főzése nem bonyolult, de érdemes pár apró dologra odafigyelni, hogy az eredmény finom és kívánatos legyen. Megnézem a receptet