Zöldborsós brassói recept csirkemellből sült krumplival, sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.
Főételek
Ízletes főételek különböző húsokból, zöldségekből, főszerekkel, nagyszerű köretekkel és salátákkal, mely egy finom leves után tartalmassá tehet egy háromfogásos étkezést.
Mindezek pontosan megadott mennyiségekkel és részletes, a lépéseket bemutató leírásokkal, hogy bárki el tudja készíteni.
Mint látni fogod, egy finom főételt nagyon sokféle alapanyagból el lehet készíteni, akár többféle módon is.
Legújabb főételek receptjei:
Brassói csirkemellből
Brassói recept csirkemellből sült krumplival, sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.
Brassói sertéscombból
Brassói recept sertéscombból, sült krumplival, sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.
Tökfőzelék rántással
Tökfőzelék receptje vajas-paprikás rántással, hagymával, tejjel, tejföllel, sóval és fehérborssal az elkészítés részletes leírásával.
Tökfőzelék tejjel
Tökfőzelék receptje tejjel, vajjal, tejföllel, kaporral, hagymával, sóval és fűszerpaprikával az elkészítés részletes leírásával.
Tökfőzelék friss tökből
Tökfőzelék receptje friss tökből, kaporral, hagymával, vajjal, tejjel, tejföllel, sóval és fűszerpaprikával az elkészítés részletes leírásával.
Tökfőzelék mirelitből
Tökfőzelék receptje mirelitből kaporral, hagymával, vajjal, tejjel, tejföllel, sóval és fűszerpaprikával az elkészítés részletes leírásával.
Kapros tökfőzelék
Kapros tökfőzelék receptje vajjal, hagymával, tejjel, tejföllel, sóval és fűszerpaprikával az elkészítés részletes leírásával.
Mustáros-tejfölös lencsefőzelék
Mustáros-tejfölös lencsefőzelék recept hagymával, fokhagymával, babérlevéllel és ecettel, az elkészítés részletes leírásával.
Lencsefőzelék kolbásszal
Lencsefőzelék recept kolbásszal, hagymával, fokhagymával, babérlevéllel, mustárral, tejfölös habarással, az elkészítés részletes leírásával.