Itt az 5 legfinomabb egytálétel arra az esetre, ha kinyitod a hűtőt, s nem tudod a választ arra a kérdésre, hogy „mit mit főzzek ma?”.
Receptek sertéshúsból
Ízletes receptek sertéshúsból: Tarjából, karajból, oldalasból, combból, csülökből, dagadóból és lapockából. Neked és a szeretteidnek.
Főzve, sütve, rántva, pácolva, hagymásan, zöldségesen, fűszeresen, vagy csak magában. Ebédre, vacsorára, egy szendvicsre vagy az ünnepi, vasárnapi asztalra.
Megadva a receptek elkészítésének pontos lépéseit, és az hozzávalók mennyiségeit.
Legújabb receptek sertéshúsból:
Labancpecsenye
Ízletes labancpecsenye recept mustárral megkent karajból, sonkával, sajttal, paprikás lisztben kisütve, az elkészítés részletes leírásával.
Töltött szűzpecsenye
Töltött szűzpecsenye receptje zsemlével, tojással, hagymával, fokhagymával, fűszerekkel az elkészítés részletes leírásával.
Töltött karaj
A töltött karaj receptje rövid karajból, zsemlével, tojással, majoránnával, rozmaringgal, sóval és borssal az elkészítés részletes leírásával.
Kolbásszal töltött karaj
Kolbásszal töltött karaj receptje rövid karajból, füstölt kolbásszal, sóval, borssal, rozmaringgal és köménnyel, az elkészítés részletes leírásával.
Brassói sertéscombból
Brassói recept sertéscombból, sült krumplival, sóval, borssal, majoránnával és őrölt köménnyel, az elkészítés pontos lépéseivel.
Klasszikus lencseleves
Klasszikus lencseleves receptje hagymával, répával, krumplival, babérlevéllel, szegfűszeggel és paradicsomlével, az elkészítés részletes leírásával.
Lencseleves gazdagon
Lencseleves gazdagon hagymával, répával, krumplival, babérlevéllel, szegfűszeggel és paradicsomlével, az elkészítés részletes leírásával.
Egyszerű lencseleves
Egyszerű lencseleves receptje hagymával, répával, krumplival, babérlevéllel, szegfűszeggel és paradicsomlével, az elkészítés részletes leírásával.
Lencsefőzelék füstölt hússal
Lencsefőzelék recept füstölt hússal, hagymával, fokhagymával, babérlevéllel, tejföllel és mustárral, az elkészítés részletes leírásával.