Ízletes rizibizi receptje pergő rizzsel, finom zöldborsóval, petrezselyemmel megszórva, az elkészítés lépéseinek részletes leírásával.
Cukor tartalmú receptek
Finom cukor tartalmú receptek neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyekben a cukor ízesítőként tartalmasabbá teszi az ételeket.
Az alábbi listában azon ételek kerülnek sorra, amikbe az élelmiszerek természetes cukortartalmát kiegészítendő, tudatosan teszünk (finomított) cukrot. Részben azok kedvéért is, akik lelkesednek az édes ízekért.
Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet cukor, Mág olyan jellegzetes indiai ételbe is, mint a chutney.
Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!
Legújabb cukrot tartalmazó ételek:
Mustáros-tejfölös lencsefőzelék
Mustáros-tejfölös lencsefőzelék recept hagymával, fokhagymával, babérlevéllel és ecettel, az elkészítés részletes leírásával.
Retro lencsefőzelék
Retro lencsefőzelék recept húsleves alappal, vöröshagymával, babérlevéllel, fokhagymával s mustárral, az elkészítés részletes leírásával.
Lencsefőzelék rántással
Lencsefőzelék recept rántással, húsleves alappal, vöröshagymával, babérlevéllel, fokhagymával s mustárral, az elkészítés részletes leírásával.
Borsófőzelék rántással
Borsófőzelék recept rántással, ahol a zöldborsót puhára főzzük cukros-sós vízben, majd a végén besűrítjük egy tejjel felengedett rántással.
Borsófőzelék konzervből
Borsófőzelék recept konzervből, melyben a borsót puhára főzzük, rántással besűrítjük, s végül tejjel felengedjük.
Egyszerű borsófőzelék
Egyszerű borsófőzelék recept, puhára főzött zöldborsóval, sóval, cukorral, rántással és tejjel, az elkészítés lépéseinek részletes leírásával.
Borsófőzelék tejjel
Borsófőzelék recept tejjel, amiben a zöldborsót puhára főzzük cukros-sós vízben, majd a végén rántással besűrítjük, amit tejjel felengedünk.
Retro zöldborsófőzelék
Retro zöldborsófőzelék recept, cukros-sós vízben puhára főzött zöldborsóval, melyet a végén tejjel felengedett rántással besűrítünk.
Káposztasaláta
Káposztasaláta recept fejes káposztából ecettel, köménymaggal, vízzel, sóval és cukorral, az elkészítés részletes leírásával.