Paradicsomleves betűtésztával?

paradicsomleves

A paradicsomleves az egyik legkönnyebben elkészíthető leves, melyet a menzán rendszerint betűtésztával adtak. Ami, ha ügyesek vagyunk, finom is lehet.

A dolog trükkje abban van, képesek vagyunk-e a levesben jelenlévő 4 fő ízt úgy … Megnézem a receptet

Coleslaw: az amerikai káposztasaláta

coleslaw: amerikai káposztasaláta

Az amerikai káposztasaláta (coleslow) egy édes majonézes finomság, mely önmagában is laktató, s remek kiegészítője a sült húsos ételeknek.

Azt nem merném állítani feltétlen, hogy egészséges, mert mint a legtöbb amerikai étel, tele van … Megnézem a receptet

Hagymás krumplisaláta

hagymás krumplisaláta

A hagymás krumplisaláta nagyszerű köretnek és salátának de akár előételnek is. Nagyszerű kiegészítője a rántott halnak, s önmagában is tartalmas étel.

Elkészíthetjük lilahagymával, vagy akár salátahagymával is, az ecet mindenképpen ki fogja hozni a … Megnézem a receptet

Házi majonéz

majonéz

A házi majonéz egy nagyszerű mártogatós tojásból és olajból s pár ízesítőtől. Íze a hozzáadott alapanyagok réven változik, formálódik.

Az így elkészült majonéz hűtőben simán eláll 1-2 hétig mindenféle tartósítószer nélkül. Ehetjük különböző Megnézem a receptet

Paradicsomos tészta

Paradicsomos tészta

A paradicsomos tészta egy könnyed itáliai étel, fokhagymával, bazsalikommal, olívaolajjal (sóval s borssal).

Mindezt finom tésztával, és esetleg egy kevés cukorral megédesítve.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan elkészíteni, majd megnézzük azt is, … Megnézem a receptet

Zöldborsófőzelék (rántással)

zöldborsófőzelék

A zöldborsófőzelék egy kellemes nyári étel, főleg ha friss, zsenge borsóból készül. Rántással besűrítve kevés tejszínnel és petrezselyemmel.

Mindezt úgy, hogy a borsó főzőlevét felhasználjuk, s így benne maradnak az ízek a főzelékben. Ha … Megnézem a receptet

Borsófőzelék (habarással)

zöldborsófőzelék

A borsófőzelék egy igazi nyári hangulatú étel, főleg ha friss, zsenge borsóból készül. Lisztes habarással, kevés tejszínnel, rántás nélkül.

Mindezt úgy, hogy a borsó dinsztelése során benne maradnak az ízek a szemekben. Ha jobban … Megnézem a receptet