Citromlé tartalmú receptek

citromléFinom citromlé tartalmú receptek neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyekben a citromlé ízesítőként tartalmasabbá teszi az ételeket.

A következő receptek citromlé felhasználásával készülnek, amik elkészítéséhez pontos mennyiségeket és részletes leírásokat találhatsz, ha lejjebb görgetsz.

Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet citromlé, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.

Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!

Legújabb citromlét tartalmazó ételek:

Kuszkusz elkészítése

kuszkusz

A kuszkusz elkészítésének pontos leírása forró vízzel, húsos vagy zöldséges alaplével, kevés sóval, olívaolajjal vagy vajjal.

Mely egy végtelenül egyszerűen elkészíthető köret, ha előkészített, előfőzött kuszkuszból indulunk ki, s nem búzadarából és lisztből.

Megnézem a Receptet Kuszkusz elkészítése

Tárkonyos húsgombócleves

tárkonyos húsgombócleves

Tárkonyos húsgombócleves recept darálthúsból, sárgarépával, fehérrépával, zöldbabbal és citrommal, az elkészítés részletes leírásával.

Egy könnyen elkészíthető, könnyed s mégis laktató leves, mely önmagában is elegendő lehet egy vacsorához.

Megnézem a Receptet Tárkonyos húsgombócleves

Tárkonyos gombaleves

tárkonyos gombaleves

Tárkonyos gombaleves recept sóval, borssal, fehér- és sárgarépával, petrezselyemmel és tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.

Egy könnyed, mégis tartalmas és laktató leves, melyet elkészíteni sem nehéz, s időben is vállalható, mire megfő.

Megnézem a Receptet Tárkonyos gombaleves

Cukkinifőzelék kaporral

cukkinifőzelék

Ízletes cukkinifőzelék recept kaporral, tejszínes habarással, sóval és cukorral, az elkészítés részletes leírásával.

Elsőre  kicsit furának tűnhet, sokan nem is ismerik, de ettől még egy könnyed és finom főzelékről van szó, mely tele van finom és egészséges összetevőkkel.

Megnézem a Receptet Cukkinifőzelék kaporral

Majonézes krumplisaláta

majonézes krumplisaláta

A majonézes krumplisaláta receptje hagymával, tejföllel, mustárral, őrölt borssal, cukorral és citrommal, az elkészítés lépéseinek pontos leírásával.

Amiben a csípős hagyma és az édes krumpli találkozik a mustár és az őröltbors ízvilágával, melyet a savanykás citrom és tejföl simít össze egy egységes egésszé.

Megnézem a Receptet Majonézes krumplisaláta

Kaszinótojás

kaszinótojás

A kaszinótojás receptje vajjal, fehérborssal, mustárral, majonézzel, tejföllel, citromlével, az elkészítés lépéseinek pontos leírásával.

Egy finom fűszeres-vajas salátakülönlegesség, mely a letöbb helyen a hidegtálak elmaradhatatlan résztvevője.

Megnézem a Receptet Kaszinótojás

Franciasaláta

francia saláta

Franciasaláta recept zöldborsóból, sárgarépából, uborkából, almából (esetleg krumpliból) majonézes öntettel, az elkészítés pontos lépéseivel.

Az elkészítés lépéseit olyan sorrendben bemutatva, hogy a lehető legkevesebb időt vegyen igénybe eme finom majonézes saláta elkészítése.

Megnézem a Receptet Franciasaláta

Coleslaw: az amerikai káposztasaláta

coleslaw: amerikai káposztasaláta

Amerikai káposztasaláta (coleslow) recept sárgarépával, tejföllel, majonézzel, mustárral és mézzel, az elkészítés részletes leírásával.

Mely egy édes mégis egészséges finomság, mely önmagában is laktató, s remek kiegészítője a sült húsos ételeknek.

Megnézem a Receptet Coleslaw: az amerikai káposztasaláta

Majonézes kukoricasaláta

majonézes kukoricasaláta

Majonézes kukoricasaláta recept csemegekukoricából, majonézből, mustárral és tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.

Mely egy pillanatok alatt elkészíthető könnyed étel, s önmagában is finom (mondjuk előételként). De köretként illetve salátaként is nagyszerű választás sülthúsok vagy halételek mellé.

Megnézem a Receptet Majonézes kukoricasaláta