Görögsaláta recept kígyóuborkával, fetasajttal, paradicsommal, lilahagymával, olívabogyóval, az elkészítés részletes leírásával.
Citromlé tartalmú receptek
Finom citromlé tartalmú receptek neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyekben a citromlé ízesítőként tartalmasabbá teszi az ételeket.
A következő receptek citromlé felhasználásával készülnek, amik elkészítéséhez pontos mennyiségeket és részletes leírásokat találhatsz, ha lejjebb görgetsz.
Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet citromlé, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.
Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!
Legújabb citromlét tartalmazó ételek:
Waldorf saláta
Waldorf saláta receptje zellerből, savanykás almából, apróra tört dióval, tejszínnel, majonézzel és citromlével, az elkészítés részletes leírásával.
Rukkola saláta
A rukkola saláta receptje feta sajttal, paradicsommal, lila hagymával, fekete olívabogyóval, pár szem gyümölccsel, az elkészítés részletes leírásával.
Kukoricasaláta
Kukoricasaláta recept csemegekukoricából, majonézzel, mustárral és tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.
Kuszkusz elkészítése
A kuszkusz elkészítésének pontos leírása forró vízzel, húsos vagy zöldséges alaplével, kevés sóval, olívaolajjal vagy vajjal.
Tárkonyos húsgombócleves
Tárkonyos húsgombócleves recept darált húsból, sárgarépával, fehérrépával, zöldbabbal és citrommal, az elkészítés részletes leírásával.
Tárkonyos gombaleves
Tárkonyos gombaleves recept sóval, borssal, fehér- és sárgarépával, petrezselyemmel és tejföllel, az elkészítés részletes leírásával.
Cukkinifőzelék kaporral
Ízletes cukkinifőzelék recept kaporral, tejszínes habarással, sóval és cukorral, az elkészítés részletes leírásával.
Majonézes krumplisaláta
A majonézes krumplisaláta receptje hagymával, tejföllel, mustárral, őrölt borssal, cukorral és citrommal, az elkészítés lépéseinek pontos leírásával.
Kaszinótojás
A kaszinótojás receptje vajjal, fehérborssal, mustárral, majonézzel, tejföllel, citromlével, az elkészítés lépéseinek pontos leírásával.