Tárkonyos csirkeleves recept csirkeaprólékból, hagymával, fokhagymával, zöldségekkel és tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.
Levesgyöngy tartalmú receptek
Finom levesgyöngy tartalmú receptek neked és a szeretteidnek. Sok nagyszerű étel, melyben a levesgyöngy tartalmasabbá teszi az ételeket.
A következő receptek levesgyöngy felhasználásával készülnek, amik elkészítéséhez pontos mennyiségeket és részletes leírásokat találhatsz, ha lejjebb görgetsz.
Amint majd látni fogod, sokféle ételbe kerülhet levesgyöngy, még néha olyanokba is, amibe korábban nem is gondoltad volna.
Mert egy ételt sokféleképpen el lehet készíteni!
Legújabb levesgyöngyöt tartalmazó ételek:
Tejszínes-tárkonyos csirkeraguleves
Tejszínes-tárkonyos csirkeraguleves recept hagymával, fokhagymával, sárgarépával, zellerrel, az elkészítés részletes leírásával.
Tárkonyos sertésraguleves
Tárkonyos sertésraguleves recept hagymával, fokhagymával, sárgarépával, zellerrel, tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.
Tárkonyos pulykaraguleves
Tárkonyos pulykaraguleves recept hagymával, fokhagymával, sárgarépával, zellerrel, tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.
Tárkonyos csirkeraguleves
Tárkonyos csirkeraguleves recept hagymával, fokhagymával, sárgarépával, zellerrel, tejszínnel, az elkészítés részletes leírásával.
Hagymaleves egyszerűen
Egyszerű hagymaleves hagymából, fokhagymából, olajon megpárolva, tejfölösen behabarva, krutonnal, a hozzávalók pontos mennyiségével.
Tejszínes karfiolleves
A tejszínes karfiolleves receptje sárgarépával, fehérrépával, karalábéval, zellerrel és petrezselyemmel az elkészítés részletes leírásával.
Tejfölös karfiolleves
A tejfölös karfiolleves receptje sárgarépával, fehérrépával, karalábéval, zellerrel és petrezselyemmel az elkészítés részletes leírásával.
Könnyű karalábéleves
Könnyű karalábéleves recept sárgarépával, fehérrépával, vöröshagymával, petrezselyemmel, kevés cukorral, az elkészítés részletes leírásával.
Rántott leves
Rántott leves recept rántás alappal, sóval, borssal, piros paprikával s köménymaggal, az elkészítés részletes leírásával.