Coleslaw: az amerikai káposztasaláta

coleslaw: amerikai káposztasaláta

Az amerikai káposztasaláta (coleslow) egy édes majonézes finomság, mely önmagában is laktató, s remek kiegészítője a sült húsos ételeknek.

Azt nem merném állítani feltétlen, hogy egészséges, mert mint a legtöbb amerikai étel, tele van … Megnézem a receptet

Zöldborsóleves

zöldborsóleves

A zöldborsóleves egy könnyed nyári étel, mely az év bármely részében feltölthet bennünket friss és üde érzésekkel.

Néhány zöldség, kevés hagyma és fokhagyma, s természetesen a húsleves íze, mely igazán ellenállhatatlanná teszi ezt a … Megnézem a receptet

Becsinált leves

becsinált leves

A becsinált leves egy savanykás leves, mely az elkészítésétől függően lehet egy könnyed leves vagy akár egy sűrű ragú is.

Ízvilágát a zöldségek, a csirkeaprólék és a savanykás jellegét biztosító tejföl és citromlé adja … Megnézem a receptet

Sajtgombóc leves

sajtgombóc leves

A sajtgombóc leves egy zöldségleves, finom húsleves alappal, nagyszerű sajtgombócokkal dósabbá téve.

Ami már csak azért is egy nagyszerű étel, mert változatosságot hoz a májgaluska és a grízgaluska világába.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen … Megnézem a receptet

Tárkonyos raguleves

tárkonyos ragúleves

A tárkonyos raguleves egy ízletes húsleves, tejszínnel, tárkonnyal, hagymával, fokhagymával, sárgarépával, fehérrépával, zellerrel, és némi fűszerrel.

Változatosságát az adja, milyen húsból készül. Szárnyas húsok hamar megfőnek, de a sertés- és főleg a marhahús sokkal … Megnézem a receptet

Gulyásleves

gulyásleves

A gulyásleves egy népszerű, húsos-zöldséges étel, köménymaggal és fokhagymával. Az év bármely részében igazán jó, laktató egytálétel.

Tele van fehérjével, rostokkal, vitaminokkal és némi zsiradékkal, hogy az egész szervezetünket táplálhassa. S ha pluszban még … Megnézem a receptet

Kaszásleves

kaszásleves

A kaszásleves egy végtelenül egyszerű, mégis tartalmas leves hagymával, füstölt hússal és krumplival.

Ízei harmonikusan egymáshoz illenek, amit a tejfölös habarás még inkább kiemel.

Először megnézzük, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan elkészíteni a kaszáslevest, … Megnézem a receptet

Pulykaraguleves

A pulykaraguleves egy zöldséges, zöldborsós húsétel, mely bármikor nagyszerű és tartalmas leves magában is, vagy egy ebédhez is.

Ízért különböző fűszerekkel, zellerrel, karalábéval esetleg tejszínnel és tarkaborssal tehetjük még különlegesebbé. De aki szereti, az … Megnézem a receptet

Mészáros leves

mészáros leves

A mészáros leves egy darált sertéshúsból készült gulyásleves finom zöldségekkel, hagymával, babérlevéllel és tésztával.

A hús és a borsó révén kiváló fehérjeforrás, a zöldségek révén ásványi anyagokban is gazdag, s a tészta és a … Megnézem a receptet

Orosz káposztaleves (scsí)

Scsí, a orosz káposztaleves

A orosz káposztaleves (scsí) egy jellegzetes orosz étel, savanyú káposztából, sertéscombból, hagymával, gyökérzöldséggel, kaporral és tejföllel.

Erősen savanykás íze nagyszerű választás macskajajra. De aki szereti a savanykás leveseket, az is bízhat az ízében, sosem … Megnézem a receptet