Rántott hús receptek

Finom rántott hús receptek cserkemellből, csirkecombból, csirkeszárnyból, karajból, lapockából, sertéscombból bepanírozva és olajban kisütve.

Neked és a szeretteidnek. Hogy többféle rántott hús kerüljön az asztalra, ne mindig ugyan az.

Megadva a receptek elkészítésének pontos lépéseit, és az hozzávalók mennyiségeit.

Finom rántott hús receptek:

Rántott hal

rántott hal

Ízletes rántott hal recept, amitől a hal belül puha, kívül ropogós lesz, és a sütés során akkor sem esik szét, ha ki van filézve.

Egy méltán kedvelt karácsonyi fogás. Melyet elkészíteni sem túl nehéz, csak pár apróságra érdemes odafigyelni, hogy a végeredmény ízletes és kívánatos legyen.

Megnézem a Receptet Rántott hal

Rántott csirkeszárny

rántott csirkeszárny

A rántott csirkeszárny elkészítésének 3 titka, amitől belül porhanyós, kívül pedig ropogós lesz. S hogyan készítsük el a fűszeres csirkeszárnyat?

Miként panírozzuk ki a csirkeszárnyakat? S hogyan süssük ki őket, hogy a belsejük puha és omlós legyen, a külsejük pedig ropogós?

Megnézem a Receptet Rántott csirkeszárny

Rántott csirkecomb

rántott csirkecomb

A rántott csirkecomb elkészítésének 3 titka, amitől belül porhanyós, kívül pedig ropogós lesz. S hogyan készítsük el a fűszeres csirkecombot?

Miért lesz véres (nyers) a rántott csirkecomb a csontok mellett, miként előzhetjük ezt meg, s mit tehetünk, ha olyan maradt?

Megnézem a Receptet Rántott csirkecomb

Tökéletes rántott karaj

rántott karaj

Mi a tökéletes rántott karaj titka? Hogyan készítsük elő a karaj szeleteket, hogy belül finom és zaftos, kívül pedig ropogós legyen?

Milyen vastag hússzeletekből induljunk ki? Milyen vékonyra klopfoljuk ki őket? Hogyan fűszerezzük be a húst? Mire figyeljünk panírozásnál? S hogyan süssük ki, hogy a végeredmény ne legyen papírvékony és kőkemény?

Megnézem a Receptet Tökéletes rántott karaj

A tökéletes rántott hús (bécsi szelet)

rántott hús

Mi a tökéletes rántott hús titka? Hogyan készítsük elő a hússzeleteket, hogy a rántott hús belül finom és zaftos legyen, kívül pedig ropogós?

Milyen vastag hússzeletekből induljunk ki? Milyen vékonyra klopfoljuk ki? Hogyan fűszerezzük be? Miként panírozzuk ki? S hogyan süssük ki, hogy a végeredmény ne legyen papírvékony és kőkemény?

Megnézem a Receptet A tökéletes rántott hús (bécsi szelet)

Rántott csirkemell

rántott csirkemell

A rántott csirkemell elkészítésének részletes bemutatása,  apró fortélyai, hogy ne legyen se túl vékony a hús, se túl kemény a panírja.

Megmutatva olyan apróságokat is, melyet nagyanyáink még tudta, de mára más a legtöbb helyen kiment a divatból.

Megnézem a Receptet Rántott csirkemell