Póréhagymaleves recept vajjal, alaplével, krumplival, tejszínnel, az elkészítés lépéseit és az összetevők pontos mennyiségeit megadva.
Egy karakteres és ízletes leves, mely az egyszerűsége ellenére könnyedén elkészíthető, s még olcsó is.
Könnyed nyári ételek idényzöldségekből és gyümölcsökből finom fűszerekkel. Hogy a nyár is tartalmas és ízletes ételekkel teljen el.
Mindezek pontosan megadott mennyiségekkel és részletes, a lépéseket bemutató leírásokkal, hogy bárki el tudja készíteni.
Mint látni fogod, nagyon sok féle ételt készíthetünk a nyári idényzöldségekből, válogass te magad is az ízlésednek és igényeidnek megfelelően.
Póréhagymaleves recept vajjal, alaplével, krumplival, tejszínnel, az elkészítés lépéseit és az összetevők pontos mennyiségeit megadva.
Egy karakteres és ízletes leves, mely az egyszerűsége ellenére könnyedén elkészíthető, s még olcsó is.
Csőben sült karfiol recept finom vajjal, tejjel, sajttal, sóval, borssal, szerecsendióval, az elkészítés részletes leírásával.
Egy könnyed s mégis laktató vegetáriánus étel nem csak vegetáriánusoknak vacsorára vagy egy könnyed ebédre.
Könnyű zöldbableves recept tejföllel, petrezselyemmel, fokhagymával, világos rántással és sóval, az elkészítés részletes leírásával.
Amivel rövid idő alatt, csupán pár hozzávaló felhasználásával is képesek vagyunk egy finom és tartalmas levest az asztalra varázsolni.
Csőben sült brokkoli recept finom vajjal, tejjel, sajttal, sóval, borssal, szerecsendióval, az elkészítés részletes leírásával.
Egy könnyed s mégis laktató vegetáriánus étel nem csak vegetáriánusoknak vacsorára vagy egy könnyed ebédre.
Finom rántott padlizsán elkészítésének 3 titka, amitől belül puha, kívül pedig ropogós lesz. A panírozás és kisütés lépéseinek pontos leírása.
Mitől nem esik szét? Hogyan nem lesz az egész egy merő olaj? S mitől lesz olyan tökéletes, mint az éttermekben?
Finom rántott patisszon elkészítésének 3 titka, amitől belül puha, kívül pedig ropogós lesz. A panírozás és kisütés lépéseinek pontos leírása.
Mitől nem esik szét? Hogyan nem lesz az egész egy merő olaj? S mitől lesz olyan tökéletes, mint az éttermekben?
Ízletes salátafőzelék recept, vajjal, kaporral, petrezselyemmel, fokhagymás rántással, kevés ecettel az elkészítés részletes leírásával.
Mert a fejessaláta nem csak ecetes lébe mártva finom, hanem főzelékként elkészítve is. El lehet készíteni picit megfőzve is, vagy egy tejfölös rántásalapba belemerítve a friss salátaleveleket (lásd a recept végén).
Ízletes karalábéfőzelék recept hagymával, tejjel, rántással, petrezselyemzölddel, sóval és cukorral, az elkészítés részletes leírásával.
Kicsit kesernyés, picit édeskés (a cukortól), de megfelelően fűszerezve s megfelelő (zsenge és zöld) karalábéból nagyon finom is tud lenni.
Finom sárgarépafőzelék receptje reszelt répával, vajjal, sóval, cukorral, tejjel és liszttel az elkészítés részletes leírásával.
Amit a menzán nem mindenki szeretet, mert mint minden főzeléket, a sárgarépafőzeléket is rendesen berántották, holott van más lehetőség is.
Ízletes cukkinifőzelék recept kaporral, tejszínes habarással, sóval és cukorral, az elkészítés részletes leírásával.
Elsőre kicsit furának tűnhet, sokan nem is ismerik, de ettől még egy könnyed és finom főzelékről van szó, mely tele van finom és egészséges összetevőkkel.