Angol ételek

Angol ételek az Egytálételek.hu oldalon.

Ismerd meg az angol ételek elkészítési módját, a felhasznált összetevők pontos mennyiségét (arányát). Mindezt érthetően és követhetően.

A receptek végén mindig fogsz találni pár gyakorlatias tanácsot, hogy mire érdemes odafigyelni, s hogyan lehet változatosan elkészíteni az adott ételt.

Mert egy ételt sokféle képen le lehet készíteni.

Legújabb angol ételek:

Tojás főzés, azaz a főtt tojás elkészítése

Főtt tojás

A főtt tojás tojás elsőre nagyon egyszerűnek tűnik, de van pár olyan apróság, mely a végeredményt nagyban meghatározza.

A tojás főzése nem csak arról szól, hogy átmelegítjük a tojást (mint a virsli főzésénél), hanem konkrétan a tojás belsejét is át kell forrósítani, s időt hagyni arra is, hogy a sárgája is megfőjön.

Megnézem a Receptet Tojás főzés, azaz a főtt tojás elkészítése

Tonhal steak

tonhal steak

A tonhal steak receptje sóval, borssal, olívaolajjal, steak sütőben pár perc alatt megsütve, krumpliágyra helyezve.

Csak pár apró dologra érdemes odafigyelni, hogy az eredmény mindig finom legyen. Mert maga az elkészítés maga nem bonyolult, csak egy jó grillsütő vagy egy konyhai steaksütő kell hozzá.

Megnézem a Receptet Tonhal steak