Tavaszi rizses hús

tavaszi rizses hús

A tavaszi rizses hús egy finom s tartalmas zöldséges egytálétel, mely a felhasznált hús és a zöldségek révén több féle képen elkészthető.

Csupán pár egyszerű szabályt kell betartani hozzá, hogy a végeredmény ízletes és … Megnézem a receptet

Bácskai rizses hús

bácskai rizseshús

A bácskai rizses hús egy lecsós, fűszeres, rizses egytálétel, mely  az év bármely időszakában nagyszerű választás akár ebédre, akár vacsorára.

Csupán pár egyszerű szabályt kell betartani hozzá, hogy a végeredmény ízletes és gusztusos legyen.

Megnézem a receptet

Egyszerű rizses hús

rizses hús

A rizses hús elkészítése egy egyszerű, mégis a felhasznált hús és a fűszerek révén egy igen változatos egytálétel az év bármely időszakában.

Csupán pár egyszerű szabályt kell betartani hozzá, hogy a végeredmény ízletes és … Megnézem a receptet

 

Bakonyi sertésszelet

bakonyi sertésszelet

A bakonyi sertésszelet egy különleges tejfölös-gombás sülthús, melynek az egyedi ízvilágát a sült szalonna, a kakukkfű és a majoránna együttese adja meg.

Elkészítése ugyan egy picit pepecselős, de megérni, mert a benne lévő sokféle … Megnézem a receptet

Bakonyi sertésborda

bakonyi sertésborda

A bakonyi sertésborda egy különleges tejfölös-gombás sülthús, melynek az egyedi ízvilágát a sült szalonna, a kakukkfű és a majoránna együttese adja meg.

Elkészítése ugyan egy picit pepecselős, de megérni, mert a benne lévő sokféle … Megnézem a receptet

Bakonyi csirkemell

bakonyi csirkemell

A bakonyi csirkemell egy tejfölös-gombás ínyencség, melynek a különlegességét  a kakukkfű és a majoránna ízvilága emeli ki igazán.

Elkészítése ugyan egy picit pepecselős, de megérni, mert a benne lévő sokféle íz harmóniájának élvezete megéri … Megnézem a receptet

Bakonyi tokány

bakonyi tokány

A bakonyi tokány egy gombás, tejfölös pörkölt jellegű egytálétel, a majoránna és a kakukkfű aromájával megbolondítva.

Az elkészítése ideje jelentősen függ az elkészítéséhez használt hús típusától, de csirkéből akár egy óra alatt is egy … Megnézem a receptet

Fasírt készítése sertéshúsból

fasírt

A fasírt legfinomabb sertéshúsból elkészítve. Zsemlével, hagymával, tojással, némi fűszerrel, olajban kisütve. Főzelékhez, körettel, szendvicsbe töltve, vagy csak úgy magában.

Ugyan maga a recept egyszerű, de van pár olyan apró fogás, amire érdemes odafigyelni, … Megnézem a receptet

 

Stefánia szelet

Stefánia szelet

A Stefánia szelet gyakorlatilag egy olyan egybefasírt, melynek a belsejébe főtt tojásokat sütünk bele. Egy könnyen és gyorsan elkészíthető egytálétel.

Melegen különböző köretekkel tálalhatjuk, míg hidegen kenyérrel vagy zsömlével finom. A sütés során keletkező … Megnézem a receptet

Kolbásszal töltött fasírt

töltött fasírt

A kolbásszal töltött fasírt gyakorlatilag egy olyan egybefasírt, melynek a belsejébe kolbászt teszünk. Ami egy könnyen és gyorsan elkészíthető egytálétel.

Melegen különböző köretekkel tálalhatjuk, míg hidegen kenyérrel vagy zsömlével finom. A sütés során keletkező … Megnézem a receptet