Orosz ételek

Orosz ételek az Egytálételek.hu oldalon.

Ismerd meg az orosz ételek elkészítési módját, a felhasznált összetevők pontos mennyiségét (arányát). Mindezt érthetően és követhetően.

A receptek végén mindig fogsz találni pár gyakorlatias tanácsot, hogy mire érdemes odafigyelni, s hogyan lehet változatosan elkészíteni az adott ételt.

Mert egy ételt sokféle képen le lehet készíteni.

Legújabb orosz ételek:

Hagymás krumplisaláta

hagymás krumplisaláta

Hagymás krumplisaláta recept főtt krumplival, lilahagymával, vöröshagymával, sóval, ecettel és cukorral, az elkészítés részletes leírásával.

Elkészítés során az ecet mindenképpen ki fogja hozni a hagymák csípős ízét. Melyek nagyszerűen fognak passzolni a krumpli kicsit kesernyés, kicsit édes ízéhez.

Megnézem a Receptet Hagymás krumplisaláta

Scsí: az orosz káposztaleves

Scsí, a orosz káposztaleves

A scsí, a orosz káposztaleves receptje savanyú káposztából, sárgarépával, babérlevéllel, borssal, kaporral, az elkészítés részletes leírásával.

Erősen savanykás íze nagyszerű választás macskajajra. De aki szereti a savanykás leveseket, az is bízhat az ízében, sosem fog csalódni benne.

Megnézem a Receptet Scsí: az orosz káposztaleves